måndag 2 maj 2022

Syrener

 Syrenerna blommar inte hos oss än, även om det nog inte dröjer så länge innan de gör det nu när vi är inne i maj månad. Härliga maj.....så välkommen!

Bilderna plockade jag från mitt bildarkiv för att göra ett kort test inlägg. Något krånglar på bloggen.

Efter en uppdatering kan jag inte längre svara på era kommentarer från mitt eget konto utan får göra det som "anonym". Något har försvunnit, eller ändrats, men jag vet inte vad. 

När något tekniskt krånglar anlitar jag min dataguru i form av yngsta sonen. Han vet alltid vad man kan testa för att luska ut vad som gått fel......och vad man INTE bör testa. 

Att använda dator ska vara som att köra bil tycker jag, bara ladda batteriet och så ska det funka......precis som jag tankar bilen och bara kör. När tekniken krånglar blir jag bara trött och lämnar gärna över problemen till någon jag tror kan lösa dem. 

Vilken tur för mig att jag har en otroligt tålmodig och kunnig son :-)......som nu ville att jag skulle göra ett inlägg som test för att se om det fungerar.

Håller tummarna medan jag trycker på "Publicera"!

KRAM
Birgitta




 

2 kommentarer:

  1. Vi har mycket härligt framför oss, igår njöt jag av de första vitsipporna som slagit ut. Så hoppingivande... naturen är fantastisk och bryr sig inte om fasorna som utspelas bara en dagsresa härifrån. Vi får se det lilla i det stora och njuta av det.
    Beträffande bloggen och konstigheterna. Kommentarsfältet ser annorlunda ut på många bloggar sen någon vecka tillbaka och hos några, bl a på din blogg, kan jag inte kommentera utan att först ha gått en bakväg in som jag av en slump kom på. Så märkligt fastän vi använder oss av blogspot allihop. Att du kan svara på kommentarer antar jag att du valt någonstans i inställningar, jag har själv aldrig hittat den funktionen. Ibland behöver man ju svara på en fråga... men ärligt så går jag aldrig tillbaka i ett inlägg för att se om jag fått något svar. Hoppas nu att du kan svara på detta utan att behöva stå som anonym.

    Lycka till och ha en fin tisdag.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Anonym" är mitt nya namn tills sonen kommer till oss och kan hjälpa mig att kolla vad som hänt :-) Är ändå så glad att jag kan blogga som vanligt och det funkar ju att vara anonym också när jag kan skriva under med mitt namn.
      Det där med att svara på kommentarer är säkert ett inställningsval. Det var yngsta sonen som hjälpte mig igång med bloggen så det var han som ställde frågor om hur jag ville ha det och så fixade han det.
      Ingenting annat (som jag ser) har förändrats, bara kommentarsfältet och det har ju strulat vid tidigare uppdateringar också. Så glad att du har hittat en väg in här och så glad för dina kommentarer. TACK snälla för dem <3
      Nu njuter vi av våren, av blommorna och solen! Kramar
      Birgitta

      Radera