söndag 3 april 2022

Liten blir större

 

Rambo.....8 månader idag. Mitt i värsta slyngelåldern.
"Kommer kallad men ej strax, ty född till slav är ingen tax".

Det stämmer i och för sig ganska bra, men annars är han ingen slyngel utan tvärtom en nyfiken och glad liten pys med massor av charm som går från 0-100 på ingen tid alls och bara är ett "Hallå.....vad är på gång?! JAG vill vara meeeeed :-)

Maken tog med sig taxarna till skjutbanan i går för att börja vänja Rambo vid skott, men det kommer inte att bli några problem med det den dag han ska börja jakt tränas. Kanske var han lite fundersam över vad det var för nya ljud, men absolut inte rädd. 

Och något som är speciellt med Rambo är att han har jääääättelånga täta ögonfransar. Har aldrig tidigare sett en hund med så långa ögonfransar, de är nog nästan 2 cm! 

Som vanligt tog jag massor av bilder innan jag lyckades få till de här tre där han sitter still några sekunder. Annars var han som en furie som drog dynorna ur sovbäddarna och kastade runt dem i hallen.
Energisk? Hahaha.....bara förnamnet, och han aktiverar sig väldigt bra på egen hand om ingen annan vill leka med honom :-)

KRAM
Birgitta







4 kommentarer:

  1. Söta Rambo redan 27 människoår (enligt hundårs tabellen) !!! :-) Kan det verkligen stämma!
    Då ska man ju vara vuxen och inte sysselsätta hela familjen med en massa bus! hihi
    Men busa på du och ha en finfin vecka!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, några 27 år är han inte om man ska se det som att man ska bete sig vuxet vid 27 års ålder. Å andra sidan finns det ju både människor och hundar som busar hela livet så vad vet jag :-)
      Rambo vaknade kl 7 idag och nu, strax efter kl 10, kröp han upp i sin hundbädd för att sova en stund. Det är full rulle ända tills han bara slocknar så där på en sekund :-)
      Kram och ha en jättebra dag!
      Birgitta

      Radera