onsdag 18 oktober 2023

Höstens trender

 

Som ni kanske redan vet så bor jag väldigt nära Åsby Hem och Trädgård i Hallstahammar där de har koll på trender och är otroligt duktiga på växter, inredning och på att styla vackert! 
Åker dit ibland för att strosa runt och få inspiration.

Jag dras till höstens alla nyanser från brunt till orange och där jag tidigare var mycket mer åt silver vänder det nu mot varmare toner av guld/mässing.....och det finns ett överflöd av allt det på Åsby!

Sen är jag inte så "kitchig", men kan tycka det är ett roligt sätt att lysa upp sitt hem med guldiga flamingos....eller söta elefanter :-)


......och växter vill jag inte vara utan! Titta bara vilken färgprakt!

Jag var där första veckan i oktober och då höll en tredjedel av deras försäljningsyta på att förvandlas till julinspiration vilket jag helt hoppade över den här gången. Julen får gärna vänta någon månad till för min del :-)

Solen skiner, liten tax och hans matte ska gå en långpromenad!
KRAM
Birgitta








2 kommentarer:

  1. För oss, mina döttrar och mig, är Åsby Hem och Trädgård ett roligt utflyktsmål. I år har vi inte kommit iväg men förra året var vi där. Mycket fint finns. Och, som du visar, de är duktiga på att styla sina varor smakfullt. Räkmackan i restaurangen är ett stående inslag och alltid kommer man hem med en kasse växter.
    Lyckliga du som bor nära.
    Ha en fin dag.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ibland bor man nära och ibland långt ifrån, men Åsby är roligt att ha nära till, och deras räkmackor är populära :-) Tänk att jag till och med har jobbat där ett kort tag under årsskiftet 2006/2007!
      En fin dag önskar jag dig också! Kram
      Birgitta

      Radera