tisdag 5 oktober 2021

Rambo i storskogen

 Jag har varit ute i den stora skogen med massor av saker att upptäcka! Matte tog med kameran och lockade "Raaambooo....titta här".....och jag tittade faktiskt åt hennes håll, men......oj, vad var det som lät där borta?! 

.....och kolla här.....det är massor av goda dofter i jorden.....och trädrötter att bita och dra i. "Raaaambooo.....titta hit....här är matte!" Va?! (Tittar upp) Jaha, var det bara du igen. Inte lika intressant!

.....och där är ju husse och Rocky! Vad kan de ha för roligt på gång? Bäst att kolla!

Jag måste säga att matte var ganska tålmodig med att försöka fånga mig på bild så jag var ju bara tvungen att ge henne en liten belöning. Smiiiiiile.....
Jag var ändå trött i benen så hon kan få bära mig en bit också. Det är faktiskt jobbigt att ta sig fram i den här terrängen när man är så liten som jag.

KRAM till er alla <3
Rambo och Birgitta



 

4 kommentarer:

  1. Så söt du är Rambo! Undrar om du nånsin kommer att växa in i ditt namn?

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. :-) Det beror ju helt och hållet på vad man lägger in i namnet "Rambo". Han är söt vår lilla valp, men han är också en självständig "hittepåare", nyfiken och ganska orädd, kavat och ibland till och med kaxig. Det är han som dominerar gammeltaxen Rocky med att närma sig honom med svansen rakt upp vädret och liksom bara så självklart kliva in i Rockys territorium och lägga beslag på allt från hans liggplats till hans mat....om han får....men det får han inte :-) Han är en fantastisk liten personlighet, som har anpassat sig till alla nya miljöer han hamnat i, fattat att kissar och bajsar det gör man ute och kryper gärna upp i famnen och är riktigt gosig, men vi är övertygade om att vi har en tålamodskrävande tid framför oss för han kan också vara ett litet "monster", en "Maja piraya" och en "Ville vessla" :-D
      Kram till dig Eva-Mari!
      Birgitta

      Radera
  2. Sötnosen. . . och vilket bra namn! Så nu har ni två superhjältar i familjen!!! :-)
    Ha det så bra & lycka till på era upptäckspromenader!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Idag var vi och hälsade på hästarna, men de var inga favoriter. Fort härifrån, tyckte Rambo :-)
      Kram till dig!
      Birgitta

      Radera