onsdag 27 oktober 2021

Stor tax och liten tax

 Den stora taxen Rocky trycker ner sig i den lilla taxen Rambos hundbädd med hjälp av skohorn.....eller, nej, han använder inte skohorn, men det är nästan så det behövs för att han ska få ner rumpan :-)

Taxen är en grythund som känner sig hemma i trånga utrymmen så Rocky tycker tydligen att den här storleken på sovplats är helt perfekt 

Rambo går fram och tittar, konstaterar att det är överfullt i hans bädd, men är inte ett dugg purken över det. Skuttar glatt runt fåtöljen till Rockys bädd som finns på andra sidan, tar med sig sin kanin, och börjar busa runt på den stora mjuka dynan.
Stor tax på litet utrymme, liten tax på stort utrymme. Man tager vad man haver sa Kajsa Varg :-)

Ha en fin onsdag kväll!
Kramar
Birgitta



4 kommentarer:

  1. Hihihi. . . så gulligt! Så klart måste man prova varandras bäddar! :-)
    Men kan ju också vara så att Rocky är lite avis!
    Ha det så bra!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vem vet vad som rör sig i en taxhjärna, men framför allt har de nog ingen aning om att vi har tänkt att den lilla bädden ska vara till den lilla hunden och vise versa :-)
      Ha det så bra du också! Kramar
      Birgitta

      Radera
  2. Så fint att liten tax rättar sig efter stor tax. Rocky är väl en bra förebild och Rambo ser upp till honom. Så gulligt med en kanin som trygghet och leksak.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Liten tax var tvungen att rätta sig efter att en stor tax fyllde hans bädd.....men de samsas bra om alla saker.... förutom maten för den sätter var och en i sig med en himla fart så det inte ska bli en enda smula kvar till den andre :-) Kram till dig!
      Birgitta

      Radera