lördag 1 augusti 2020

Augusti

Så var det då första augusti.
Tänker på att vi för ett halvår sedan förberedde oss för vår resa till Nya Zeeland och att det då var sensommar där, precis som vi kommer att ha nu när vi går in i månaden som bär mot höst.
Att ha fått uppleva den där månaden av sommar, när det var vinter här, gör att det känns som om vår sommar har varit väldigt lång :-)
Några små kvistar av Rosenhallon som fick pryda en rostig, bucklig gammal skopa på vår Dalagård.
Så inreder jag där :-)

Vi har knappt varit hemma alls den här veckan.
Varje morgon har vi packat bilen med hund och saker och farit iväg för att hjälpa äldsta sonen och hans flickvän med att byta tak på ett "svinhus", röja "trädgård" och riva ut gamla heltäckningsmattor, masonit och rensa bland kvarlämnade saker i, och vid, den sommarstuga de köpte i höstas.
 Varje kväll har vi kommit hem med en längtan efter att få ställa oss i duschen och sen slå ner rumpan i soffan en timme eller två.

Tänkte jag ska ge mig tid till att fota lite bilder därifrån idag. Är ju alltid roligt att ha "före och efter" bilder för här kommer det att förändras en hel del framöver!
Inte bara vi som har en massa idéer och projekt :-) 

Ha en härligt fin helg!
Kram
Birgitta


1 kommentar:

  1. Så gott för de unga att få hjälp och så mycket roligare att göra tillsammans. Klart det måste bli lite soffhäng efter såna dagar.
    Det här med rosenhallon har tidigare gått mig helt förbi, men så väldigt söta!
    Allt gott
    /Anette

    SvaraRadera