tisdag 30 juni 2020

Västervik

Sista dagen i juni......och nu har vi firat färdigt för den här månaden :-)
Vi började med yngsta sonens födelsedag, sen blev det midsommar, å så min födelsedag och nu avslutade vi med min och makens korallbröllopsdag, vilket betyder att vi strävat ihop i 35 år!
Vi funderade om och om igen på om vi skulle åka någonstans eller bara stanna hemma och äta något gott, men det kändes som om vi varit så himla mycket hemma och jobbat med både hus och trädgård så vi ville uppleva något annat.
I Västervik var vi då vi firade 30 årig bröllopsdag och det är en så mysig stad......därför bestämde vi oss lite hastigt och lustigt för att återvända dit :-)
Det är något speciellt med att bo på hotell, vara ute i solen och strosa och titta på de pittoreska husen med de vackraste rosorna vid knutarna. Välja en restaurang där man kan sitta ute, känna vinden i håret, höra måsarnas skriande, äta gott och dela en flaska vin.
Det var ingen trängsel alls i Västervik och jag som ändå oroade mig för Corona smitta kände att vi lätt kunde hålla de avstånd som behövs......och vara utomhus förutom då vi la oss i de bekväma sängarna för att få några timmars sömn :-)
Att kunna sätta en sån här guldkant på tillvaron, på vår bröllopsdag, kändes sååååå lyxigt och att få dela den med den person jag älskar allra mest är ren lycka <3
Vi hade ett underbart väder igår då vi kom till Västervik och så vaknade vi upp till regn och snålblåst i morse, men det gjorde egentligen ingenting. Vi hade 3 timmar i bilen framför oss på väg hem så det gjorde inte ett dugg att regnet emellanåt vräkte ner......det var ju mysigt på sitt sätt :-)
Mitt i sommaren och nu välkomnar vi juli. Ser fram emot fler härligt varma dagar, men nu kan det få regna så all växtlighet får den väta den behöver!

Allt gott till er alla!
Kram
Birgitta

1 kommentar:

  1. Grattis till 35 år tillsammans! Fint att ni gjorde en utflykt av dagen. Man behöver miljöombyte och att fira den i Västervik blir så rätt. Så mysigt ni haft det. Nu önskar jag er många fina år tillsammans och förstås en härlig ny sommarmånad, tänk, redan juli!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera