torsdag 11 juni 2020

Bara lite loppis

Jag försöker hålla mig ifrån rundor på loppis.
Dels för att minimera Corona smitta, men också för att jag egentligen inte behöver mera saker. Men.....om man lämnar saker till loppis måste man väl få titta lite också......bara lite.
När jag fastnar för något på loppis klibbar sakerna sig liksom fast i hjärnan och även om jag bestämt säger åt mig själv att jag inte behöver den saken så dras jag ändå till den.
Som den här.....ja, vad är det egentligen?
Kanske en glasburk som saknar sitt lock?
Jag ser den som en jättefin ljuslykta, fast jag tror inte att den är tänkt som det när den tillverkades, men jag vet inte. 
Det var det slipade glaset jag föll för och när jag kom hem ställde jag den på hyllan i vardagsrummet och där passade den så bra. Vilken tur att jag lät mig övertalas till att köpa och de 20 kronorna den kostade var ju väldigt billigt.....tycker jag :-)

Idag blåser det som bara den och våra vackra syrener har blommat över för i år, men snart ersätts den ljuvliga doften av syren med doften av schersmin.....och rosor!
Kram
Birgitta

3 kommentarer:

  1. Vilket vackert fynd för en tjuga! Och ja det är inte alltid man vet vad saker ska vara till. . . men ändå dras man till dom!!! :-)
    Här blommar syrenerna vidare och man känner den starka doften på långt håll!
    Ha en fin helg!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Förstår att du inte kunde motstå den lilla - vad det nu varit/är. Om det nu har varit lock till den så kan den ha varit till marmelad på after non tea-bordet, sylt till pannkakorna en sommardag eller så bara den är som hos dig. Ha en fin helg

    SvaraRadera
  3. Jättefint loppisfynd!
    Jag saknar våra loppisrundor som alltid brukar kännas extra roliga under sommaren.
    Vi brukar packa fikaväskan och besöka de där sommaröppna loppisarna men i år har de flesta stängt.

    Sen vet jag inte om vi vågar oss på nån loppis hursomhelst.
    Men det kommer ju fler somrar! :-)

    kram

    SvaraRadera