lördag 27 januari 2024

Fika och inspiration

 I torsdags tyckte yngsta sonen att vi skulle träffas på Åsby Hem och Trädgård för att äta något och prata en stund. Så mysigt! Det tackade jag inte nej till :-)

Jag passade på att åka dit lite tidigare eftersom sonen skulle komma efter att han hade jobbat klart för dagen. Det är alltid så rogivande att bara strosa omkring där och få en stor dos inspiration......som av det här "tälttaket". Skulle lätt kunna tänka mig att sitta så här ute i trädgården för att få lite skugga under en het sommardag!

Förra gången jag var på Åsby höll de på att förbereda för julförsäljning. Nu höll de på att plocka bort allt det och Åsby går alltid "all in" för alla delar av säsongen så det var helt tomt i en del av lokalerna och saker i kundvagnar som skulle få nya placeringar överallt annars. Nu ska ju våren in med alla lökväxter och saker för det. Åh så skönt att vi äntligen är där!



Solen skiner och jag ska gå en promenad med lilla taxen och tanka energi innan jag fortsätter röja i kaoset jag skapat här hemma. Går igenom alla saker vi har för att både rensa och få mer ordning och struktur.
Lite som på Åsby, fast i mycket mindre skala :-)

Kramar till er alla<3
Birgitta
 







2 kommentarer:

  1. Åh så fint. . .liknar Ulriksdals Trädgård som jag skrev om förut! Dessa ställen är verkligen en inspirationskälla att gå och botanisera i!
    Ha det så bra med rensningen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är väldigt fint på Åsby Hem och Trädgård och himla lyxigt att det är så nära att jag kan åka dit när jag vill. Finns alltid inspiration att hämta där!
      Känns som om jag rensar mer eller mindre hela tiden. Det vill aldrig bli riktigt ordning på någonting.....men, men, en dag kanske det plötsligt händer :-)
      Ha en fin måndag! Kram
      Birgitta

      Radera