lördag 30 december 2023

Sista dagarna!

 Ja men då kör vi de sista dagarna på året 2023!

Jag ger aldrig nyårslöften, men brukar ta med mig ett ord in i det nya året. Plockar bara det första ordet som kommer till mig utan att fundera, och ordet, eller rättare sagt orden, jag fått inför 2024 är "Okänd mark". 
Vad det rent konkret innebär kommer jag troligtvis inte att veta förrän jag kan summera det nya året vi snart kliver in i, men det känns alltid spännande med ett nytt år, med rena oskrivna blad färdiga att fyllas med vad livet nu kan ha att erbjuda.  :-)

Idag erbjuds jag tydligen en väääääldigt seeeeg uppkoppling.....får se om jag ens får iväg det här inlägget!

Varma kramar och en önskan om ett härligt glittrigt GOTT NYTT ÅR!!!




2 kommentarer:

  1. Så spännande med ordet du fått inför 2024! Har du haft ett för det snart gångna året också? Och har det gett dig visdom? Det finns nog många som på olika sätt fokuserar och söker insikt just inför nyår. Ett oskrivet ark som ska fyllas med både glädje och sorg. Vi får försöka påverka tillvaron med positivism och öppna sinnen. Ta tillvara på vardagen. Le åt orättvisor och elände fast det är närapå olidligt. Nejmen... nu blev det här djupare än jag tänkte. Ville bara önska dig ett fint slut och Ett Gott Nytt 2024!
    Nyårskramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mitt ord för 2023 var "Förändring" och när det gäller den förändringen har jag under året tänkt mer än tidigare på vad jag vill och på vad jag har för behov och mår bra av. Det resulterade bland annat i att jag under året har växlat mellan att vara i äldsta sonens lägenhet i Västerås och vårt lilla röda hus på landet. Jag har behov av förändring och det är fantastiskt att ha möjligheten till olika boenden med olika utgångspunkter för vad jag vill göra. Skulle lätt kunna tänka mig ett boende på varmare breddgrader också! Hade jag det skulle jag bums boka en flygbiljett och dra söderöver några månader :-)
      I morgon börjar vi skriva på de där rena fina nya bladen för 2024 och gör det bästa av det vi har!
      Många kramar till dig min bloggvän och TACK för alla fina ord du lämnat här under året. Dina kommentarer värmer alltid! ALLT GOTT TILL DIG <3
      Birgitta

      Radera