fredag 15 december 2023

Glaskulor

 

Ni kanske minns att jag får disponera äldsta sonens lägenhet i Västerås.....och vara lite stadsböna när jag tröttnar på att vara lantlolla :-)

Tänkte att det kunde få vara lite julfint även där så när jag hittade de här 2 vackra glaskulorna med slipningar och glittrande strasstenar på loppis för 2 guldtior köpte jag dem och hängde upp i vardagsrumsfönstret.

De pendlar sakta av värmen från elementet så strassen (som inte syns så bra på bilden, men sitter i mitten av varje slipad blomma/stjärna) glittrar så fint

Hemma hade jag en ledslinga med en glaskula på varje ljuskälla och den hakade jag upp på gardinstångens hållare och så blev det lite extra belysning där. Passar lägenheten riktigt bra :-)


Fredagsmys önskar jag er alla <3
Kramar
Birgitta






2 kommentarer:

  1. Så tacksam sonen kan vara över mammas omsorger. Vackra glaskulor!
    Önskar dig en fridfull start på julveckan.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lägenheten mår bra av att någon är där och vädrar, spolar i ledningarna och sköter sånt praktiskt och jag mår bra av att vara där och skrota då och då. Så det är till godo för oss alla och jag njuter av den tid jag har i lägenheten. Ren lyx!
      Nu är det verkligen julvecka.....och jag har tappat bort all julkänsla.....men ibland brukar den komma tillbaka när granen är på plats :-)
      Ha det så jättebra Eva-Mari! Kram
      Birgitta

      Radera