söndag 10 december 2023

Kanalhotellet i Karlsborg

 

När maken fyllde 70 år i måndags gav vi honom bland annat en present som vi kunde njuta av allihop i vår lilla familj. Win win liksom :-)  Han ville inte ha någon stor baluns och vi respekterade så klart det.

I smyg bokade yngsta sonen och jag en natt till oss på vackra Kanalhotellet i Karlsborg från igår till idag eftersom äldsta sonen bor och jobbar där. Han har jobbat väldigt mycket den här hösten/vintern så på det här sättet kunde vi samla vår lilla familj utan att han behövde åka de många milen till oss, och samtidigt behövde inte jag stå vare sig vid spisen, städa huset eller planera något annat än vad jag skulle ha för fint på mig när vi skulle gå ut och äta på lördagkvällen. Superbra tyckte jag!

Min vana trogen fotade jag ingenting så för att kunna göra det här inlägget hämtade jag bilderna från Kanalhotellets egen hemsida och där fanns en bild på nyckeln maken och jag fick till vårt rum för natten.....den där nyckeln 12A. Sonen sov i 12B, men det rummet måste ha varit uthyrt, och nyckeln utlämnad, när den här bilden togs :-)

Så mysigt att hinna prata ikapp lite, äta gott, njuta av en vacker plats.....och sovit gott skulle jag säkert ha gjort om inte en liten tax fått för sig att han också ville sova i den där mjuka sköna sängen istället för i sin egen bädd på golvet. Det fick han inte, men han är ju tax, och envis som en sån, så han var ju bara tvungen att försöka en gång till och en gång till. Kanske skulle matte ändra sig (för det var bara lönt att gå till matte, husse sov gott vidare trots att en liten tax sprang fram och tillbaka på små lätta tassar). Sötnosen :-)

Så.....lite trött just nu, men fulltankad av fina minnen och varma kramar <3

Andra adventsljuset är tänt och jag önskar er alla en fin kväll!
Kram
Birgitta


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar