måndag 18 december 2023

Ljus i mörker

Den här loppis inhandlade ljusringen som går att hänga upp är såååå dekorativ! 

Den är gjord i någon slags lättmetall och väger nästan ingenting. Är lätt att ändra efter säsong, tycke och smak och jag vet redan hur jag skulle vilja ha den till påsk :-) 

Valde nu att klä in den nedre halvan av ringen med lingonris och sätta i ett matchande ljus och så får den hänga i köksfönstret i den där lägenheten i Västerås som jag skrev om i förra inlägget.

Det är ganska stora och lite avskalat nakna fönster där och just det här fönstret har dessutom ingen gardin så jag tyckte ljusringen fyllde upp tomrummet väldigt bra. Skapar hemtrevnad.....och lite extra ljus. 

Ska nog sätta i ett batteriljus så det alltid kan lysa där i mörkret, för visst är det väl en väldans bra uppfinning med alla batteriljus som finns i massor av former och färger? Jag föredrar levande ljus, men i det här fallet kan jag absolut tänka mig en batterivariant!

Måndag och vi påbörjar de sista dagarna fram till fjärde advent och julafton. Önskar dig en fin vecka!

Varma kramar

Birgitta

 


2 kommentarer:

  1. Så fint du gör i din sons lägenhet. . .hoppas han uppskattar det också! Man vet ju aldrig med
    söner. . .!!! :-)
    Ja nu räknar vi ner. . . inte många dagar kvar nu! Tyvärr har allt det vita regnat bort här. . .undrar om vi hinner få något nytt!!
    Ha det så bra!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag pyntar och pysslar mest för att jag tycker det är roligt. Sonen har gett mig
      fria händer så länge jag inte bankar fullt av hål i väggarna :-) Försöker att inreda i en stil jag tror att även han uppskattar.....eller i alla fall tycker är ok.....och som passar den lugna bas som han har skapat i lägenheten.
      Det är slaskigt och grått hos oss också, men vi håller tummarna för en vit jul!
      Kram till dig!
      Birgitta

      Radera