torsdag 7 december 2023

En blå dröm

 När jag sist var i Sala på en loppisrunda med min vän slank vi in på ett ställe som heter "Gnistan".....och där föll jag totalt för en stor mjuk blå sjal.....

Den är fluffigt lätt som ett sommarmoln och har blivit min favorit att linda in mig i när jag känner mig lite frusen.....för storleken gör att jag verkligen kan linda in mig.....och det fina mohairgarnet värmer gott :-)

"Gnistan" är en LSS verksamhet som får garner som de sen stickar något av och säljer i egen butik. Färger och former bestäms av garnerna de får och priserna är verkligen ingenting att fundera över. Jag betalade 120kr för min underbara sjal!!!

Det jag funderade över var om jag skulle trivas med färgen för jag är egentligen inte så färgstark i mina val, men i det här fallet drogs jag som en magnet till ALLT i den här skapelsen och jag har inte ångrat mitt köp en enda sekund. Tvärtom sprider sig en känsla av både fysiskt och psykiskt välbehag varje gång jag sveper sjalen om min lite frusna kropp :-)

KRAM
Birgitta




4 kommentarer:

  1. Så skönt med något värmande & fluffigt i kylan! Här isande -18 grader igår. . . men det går fort upp och ner för till helgen ska det tydligen bli plus!
    Här har vi någon likande affär som ni har. . .där de syr och väver och sedan säljer i butiken! Mycket fina saker. . . beställt några små vävda mattor där! Och de blir alltid så glada när man kommer in och handlar!
    Ha det så bra! :-)
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så himla bra att det finns såna här verksamheter för gemenskap och kreativitet....och så roligt för oss att få förmånen att handla där!
      Vädret slog om fort....här har det duggregnat idag och varit så mörkt och kulet. Men, snart är det vintersolstånd och så vänder det sakta mot ljusare tider igen :-)
      Ha en härlig helg du fina Miranda Maräng! Kram
      Birgitta

      Radera
  2. Ibland bara vet man. Din blå sjal är verkligen en dröm! Så bra att den blev din.
    Önskar dig en skön andra advent.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, ibland bara vet man :-)
      Varm kram till dig!
      Birgitta

      Radera