torsdag 2 juni 2022

Tvättstuga

 

Jag antar att vi alla har något ställe i vårt boende som är ett litet "skämshörn". Vi har det i alla fall :-)

Vår tvättstuga är ett sånt utrymme som nästan aldrig är städat och fint någon längre stund.
Där hamnar alltid sånt som är på väg någon annanstans....speciellt då vi håller på med något projekt och inte orkar ställa tillbaka sakerna där de egentligen ska vara.
De hamnar där på bänken.....eller på golvet så vi knappt kommer in här, för så speciellt gott om utrymme är det inte.

Vi har bra korgar för sortering av kartonger, tidningar, glas, metall och plast, men det gäller att tömma ganska ofta för de blir fort fulla.....och då hamnar det som ska sopsorteras istället på bänken.....eller på golvet.

Idag har det regnat hela morgonen och förmiddagen och det var inte läge att pyssla i trädgården, så jag tog itu med vårt skämshörn, och nu är det så rent och fint! Bäst att föreviga det för det här resultatet brukar som sagt var inte vara så länge :-)





Jag gick till och med ut i spöregnet och hämtade en syrenkvist..... så nu är det både undanplockat, rengjort och väldoftande! 

KRAM
Birgitta








2 kommentarer:

  1. Liten men naggande god. En helt underbar tvättstuga!

    Önskar dig en fin pingsthelg.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Eva-Mari! Verkligen liten, men naggande god :-)
      Det var ett vändande och vridande med det här utrymmet där vi skulle få plats med så mycket på liten yta. Även det som inte kom med på bild precis in till höger.....makens vapenskåp och hylla för jaktkläder och allt vad han nu behöver för det. Men.....vi fick ihop det till slut och det är fint när det är så här undanplockat och rengjort. Annars stänger vi bara dörren så vi slipper se röran tills vi orkar ta itu med den :-)
      Kram och ha en jättefin helg!
      Birgitta

      Radera