fredag 24 juni 2022

Midsommar

 Midsommar!....och strålande sommarväder. DET är man inte bortskämd med, i alla fall är inte vi det :-)

Här blir det ingen sill och potatis utan grillen ska få gå varm. Sommarklänningen ska på och det ska dukas fint ute i trädgården under äppelträdet och så ska vi bara njuta av dagen. 
Kanske ungefär det vi orkar med när termometern tydligen ska stiga upp mot +30..... 

Önskar er alla en härligt fin midsommar och glöm inte att hoppa över de där gärdsgårdarna och plocka blommorna som ska läggas under kudden så vi får drömma om den stora kärleken :-)

KRAMAR
Birgitta




2 kommentarer:

  1. Här firades midsommar med majstångsresning på Gullnäsgården, en liten pärla utanför stan. En tradition sen många år tillbaka... återupptagen efter pandemin. Nästan alla de mina var med i år. Och sill och färskpotatis har avnjutits och jordgubbstårta likaså. En god midsommar med andra ord.
    Hoppas ert firande också blev lugnt och skönt. Och vädret var fantastisk, att kunna sitta ute till elva utan kofta... det hör inte till vanligheterna en midsommarafton.

    God fortsättning!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så härligt det låter med ett traditionellt midsommarfirande med alla dina nära och kära!....och vädret kunde vi definitivt inte klaga på! Minns alla midsommarfiranden under paraply, eller i regnkläder, även om det så klart också finns minnen av firande med sol och varma nätter :-)
      Värmen och solskenet fortsätter så här ska det fixas lite nu på förmiddagen och sen ska jag sätta mig i skuggan med en ny bok. En perfekt söndag.
      Kram och ha en jättefin dag Eva-Mari!
      Birgitta

      Radera