onsdag 30 december 2020

Framtidsvision

 Nu är vi snart där.......på det här årets sista dag. Sedan kliver vi in i ETT NYTT ÅR! Alltid lika spännande att se vad det för med sig :-)

Jag måste bara få dela med mig av en kommentar som Eva-Mari med bloggen "Solstrimmor" gav mig. (Hoppas det är okej Eva-Mari!). 
Hon skrev att hon brukar skriva ett brev till sig själv inför varje nytt år. Ett brev som hon sen öppnar och läser när året passerat förbi. Visst låter det som en rolig idé?!

Jag kommer inte ihåg om jag någonsin gett ett riktigt nyårslöfte, men säkert har jag gjort det, någon gång för läääääänge sedan. Ser inte riktigt vitsen med att göra det, men många har ju som tradition att göra så.

Tror jag istället ska anamma Eva-Maris idé och skriva ett brev till mig själv där jag nu blickar in i 2021 med de tankar och önskningar jag har för att sen i slutet av året se om det blivit som jag nu tänker.....och hoppas. Det kan ju göra det hela ännu mer spännande :-)

Vill till sist säga: TACK snälla du för att du kikar in här! 
Vad jag än säger i form av att jag bloggar för min egen skull......och det gör jag såklart också......så vore det ändå inte lika roligt om ingen ville dela orden med mig, och ibland lämna en liten kommentar som jag kan besvara. Så TACK för att du finns här antingen som en siffra som plussas på i min bloggstatistik eller som ett glädjeskutt i mitt inre då du lämnat en kommentar :-)

Lite i förväg vill jag nu önska just dig
ETT GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅR!!!
Önskar dig allt det bästa 2021 kan ge <3

KRAMAR
Birgitta

4 kommentarer:

  1. Ja Eva-Maris tradition att skriva ett brev till sig själv verkar verkligen spännande! Det är nog värt att pröva!
    Inga nyårslöften här heller. . . dagen efter har man iallafall glömt bort dom!!! :-)
    Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År och snart vänder vi bladet till 2021!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skrev mitt brev på nyårsafton. Ska bli spännande att läsa till nyåret 2021......men först ska vi uppleva det här nya året :-)
      Kramar
      Birgitta

      Radera
  2. Kul att jag inspirerat dig till att skriva ett nyårsbrev! Det är så spännande att sprätta upp och läsa. Jag har alltid glömt vad jag skrivit... utom den ständiga önskan om fred på jorden och att alla får vara friska. Lycka till med din nya tradition!

    På tal om tradition så skapar vi en ny nyårstradition här genom att fira den första dagen på det nya året i parken på nyårsdagen. Det gamla vill vi helst glömma med två nära släktingars bortgång.

    Nu vill jag önska dig ett fint kommande år kära bloggvän.
    Nyårskramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, du inspirerade mig och brevet blev långt så jag kommer inte ha en chans att komma ihåg allt jag skrev :-)
      Nu ser vi framåt på det nya året!
      Kramar
      Birgitta

      Radera