torsdag 10 mars 2016

Tulpaner

Visst är det lyxigt att få, inte bara en bunt med tulpaner utan två, bara sådär när man absolut inte har förväntat sig det?!
Och att anledningen till att jag fick dem var för att jag körde armbågen rakt ner i ischiasnerven på en vän så hon låg och vred sig på massagebänken :-)
Nä, riktigt så var det ju inte. Jag fick dem för att jag hjälpte henne. Fast delvis gjorde jag det genom att sätta armbågen rakt ner i gumpen på henne för att lätta på trycket på ischiasnerven så hon skulle kunna jobba idag :-)
Hon hade absolut inte behövt ge mig blommor, men det här är en vän som aldrig vill känna att hon utnyttjar mig på något sätt så det är hennes sätt att sätta guldkant på ett tack.
För mig är det som att få ett komplimang då någon frågar om jag kan hjälpa dem och jag gärna gör det just bara för att jag verkligen vill det!
Hon gav mig energi bara genom att fråga och genom att komma till mig och jag underlättade förhoppningsvis hennes arbetsdag idag och som bonus har jag nu en vacker tulpanbukett som lyser upp dagen så där lite extra.
Win-Win när det är som bäst :-)

En fin dag önskar jag er alla!
Birgitta

2 kommentarer:

 1. Så härligt att ha en sådan vän och så härligt att kunna hjälpa!!
  Jag har min första tulpanbukett på bordet här, det var mannen som undrade om jag inte ville ha tulpaner när vi var och handlade sist! Det tackade jag ju inte nej till!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken fin man du har som frågar om du vill ha tulpaner!....och ja, visst är det härligt när man kan hjälpa någon. Att känna att man kan ge bara för att man vill det är en upplyftande känsla som ger glädje och energi :-)
   Solskenskram!
   Birgitta

   Radera