söndag 27 januari 2013

Bordslampa

Hej å hå...datorn är (om möjligt) ännu segare än vad jag är. Vi börjar nog bli gamla båda två!... men idag är det en härligt kravlös dag så jag kan knappa långsamt :-)

När vi flyttade till vårt hus för 27 år sedan tyckte jag hela tiden att det fattades belysning och av någon konstig anledning tycker jag fortfarande att det gör det. Märker också att jag nu för tiden sätter i lite starkare lampor. Mys belysningen vi hade förut räcker inte längre till. Ännu ett ålderstecken ?!

Av vilken anledning det än må vara så har vår rustika taklampa från förra inlägget fått en kompis som jag ska presentera. Den är i samma härliga rustika stil, men av en stående modell

Tycker att de här lamporna känns så "arbetade" med sina fina detaljer

och så gillar jag verkligen rost patineringen :-)

Foten är helt klart annorlunda, rokokosvulstig
...lampan står stadigt!
Gillar också de där rost patinerade "pluttarna"
Äh, kan väl sammanfatta det hela med att det här är en lampa helt i min smak!!

Ha en skön söndag allihop!

5 kommentarer:

 1. Hej! Var har du hittat den? Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dej Monica :-)
   Jag sålde de här lamporna i min butik tidigare och hela serien var väldigt omtyckt. De är tyvärr slutsålda och jag tror inte att grossisten jag köpte dem från har dem kvar längre, allt ändras så fort på inredningsfronten. Tippar på att det är inredningsbutiker med lite annorlunda sortiment som eventuellt fortfarande skulle kunna ha något ur de här rustika belysningsserierna. Jag tycker fortfarande väldigt mycket om just den lampan och jag hoppas att du också hittar en!
   Hälsningar till dig.
   Birgitta

   Radera
  2. Pris på denna lampa?

   Radera
  3. Hej du anonyma person....
   Lampan sålde jag i den inredningsbutik jag hade då 2013, men som nu inte längre finns kvar.
   Jag kommer inte ihåg vad lampan kostade och egentligen har det väl ingen större betydelse eftersom priset inte lär vara detsamma idag ifall det skulle finnas någon butik som fortfarande säljer den.
   Lampan jag har är inte till salu :-)
   Birgitta

   Radera
 2. Tack Birgitta

  SvaraRadera