söndag 11 augusti 2024

Hemåt

Söndag idag och jag ska börja plocka ihop mina saker och köra en vända med dammsugaren för idag återvänder sonen och blivande sambon till Sverige och lilla Luna så jag kan åka hem till Strömsholm igen.

Vi ska ut på lite äventyr i mitten av veckan och så ska jag hjälpa sonen att förbereda hans enrummare för  försäljning. 

Han har tidigare varit lite fundersam inför att bli sambo med någon eftersom han alltid har trivts med att vara med sig själv, men nu när han har hittat en person som han vill ha nära är han alltid hos henne och hans lägenhet fyller inte längre någon funktion.

Är så himla glad för hans skull, för deras skull! 

Att de hittade en bostadsrätt som är som ett litet radhus med egen täppa på fram och baksida som de vann budgivningen på. Där ska de bygga ett gemensamt bo med Luna och de får nycklarna om bara några veckor. Så spännande!

Har varit lite splittrad i veckan då jag bott med Luna, åkt till yngsta sonens lägenhet för att vattna växter, åkt till äldsta sonens lägenhet för att göra detsamma......och så åkt hem till make och tax där emellan för att vattna även där.

Maken kan också vattna, men Luna behöver inte mig hela tiden så jag har passat på att fixa med lite annat då hon ändå legat i sitt katt träd som en liten kringla och sovit.

Även om jag trivs i stan ska det bli skönt att landa på ett ställe igen :-)

Allt gott till er alla <3
Kram
Birgitta





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar