lördag 24 februari 2024

Pärlhyacinter

 Nu kör vi de sista dagarna i februari.....och i år får vi ju en dag extra av den här månaden eftersom det är skottår. Tycker dagarna försvinner så fort, och månaderna gör det också!

Var tvungen att ta en paus från symaskinen några dagar för axlar och nacke började protestera av inte helt optimala arbetsställningar. Har svårt att ge mig, för även om kroppen säger att det är dags att sluta säger huvudet.....ska "bara"....

I väntan på ett beställt hjälpmedel som kommer att underlätta mitt arbete (eller känns helt nödvändigt för att kunna fortsätta det) så kan jag vårpyssla lite även om mitt fokus inte alls ligger vare sig på inredning eller pysslande här hemma. 

Vårlökar går bara inte att låta bli att köpa och den lilla vakteläggsdekorationen har jag haft många, många år. Den får komma fram när fåglarna börjar kvittra ute i buskarna, som de gör nu när solen äntligen börjar värma igen, och så stoppas den undan när påsken är över.

Ha nu en fin lördag kväll och varm kram till er alla kommer här!
Birgitta



2 kommentarer:

  1. Pärlhyacint är vårblomma nummer ett för mig. Älskar sprödheten, den blå färgen och den svaga underbara doften! Så gulligt stilleben... verkligen hoppfullt och vårlikt. Undrar vad det är för hjälpmedel??
    Glad söndag på dig!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är de fina de där pärlhyacinterna och snart sticker de upp sina gröna blad i rabatterna också.....eller kanske de redan har gjort det? Måste kika när jag ska gå ut på en promenad.
      En liten cliffhanger där, men jag lovar att visa vad jag beställt när jag fått leveransen :-)
      Kram och ha en fin dag Eva-Mari!
      Birgitta

      Radera