torsdag 8 juni 2023

Rensa, rensa

Vi är i rensar tagen här hemma. Både stort och smått ryker :-)

I helgen som var hade vi vårt traditionella Byloppis Strömsholm och många av våra saker hittade nya hem. Däremellan lägger både maken och jag ut annonser på nätet och så försvinner det lite till.

Förra veckan såldes den stora fraktgodslådan som stått i växthuset

Jag har verkligen älskat den här lådan som varje år har huserat busktomatplantor i stora hinkar sedan jag tog hem den från vår Dalagård, men nu har den fått ny ägare och istället ställde jag in ett litet bord och två stolar i växthuset. Visste inte om vi skulle utnyttja det lilla möblemanget, men det har vi gjort och jag slår mig gärna ner där på kvällarna när grödorna är vattnade och solens sista strålar lyser in genom växthusglaset. 
Helt underbart!

Idag la jag ut den stora vågen som stått på köksbänken full av växter

Den fungerar bra att väga på och jag köpte den när jag skulle starta min inredningsbutik 2012. I butiken blev den både använd som våg när webb order skulle skickas och exponeringsyta för saker som passade att skylta upp på den.

Ibland har jag haft så svårt att skiljas från saker, men nu känns det helt ok att också den här får ny ägare....och köksbänken får då lite mer fri yta vilket kan behövas :-)

Varm kram till dig så här på kvällskvisten. Önskar dig allt gott!

Birgitta





 

4 kommentarer:

  1. Fina saker ni ha sålt . . . men ibland måste man bara förnya och ändra! Jag sålde hela min samling av brevpressar och det känns faktiskt riktigt skönt med lite yta!
    Ha en solig lördag! :-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är det roligt att förändra! Tycker inte om att slänga saker så vi försöker sälja det vi tror kan glädja någon annan och resten skänks till loppis. Det som en gång var ett fynd för mig kanske nu kan bli ett fynd för någon annan :-)
      Allt gott till dig! Kram
      Birgitta

      Radera