måndag 19 juni 2023

Gamla resväskor

 

Vet inte riktigt vad det är med mig och gamla resväskor. Har en hel hög av dem och kunde ändå inte låta bli att köpa en till :-)

Så fint skick, lagom stor och till helt rätt pris. Den fick följa med hem och samsas nu i högen med de andra väskorna

Den understa är svärföräldrarnas gamla väska som packades inför semester när maken var liten. Nästa väska är från vår Dalagård och har åkt på pakethållaren till en av Dalarnas sista cyklande gårdfarihandlare. Sen kommer svärmors mammas läderväska som följde med på resan till Amerika under hennes ungdom. Senaste loppisfyndet ligger under ännu en väska från svärföräldrarna och överst en till väska som följt med gårdfarihandlaren på hans säljrundor.

Väskorna innehåller minnessaker, gamla foton och ramar, och pysselsaker som band, snören, snäckor, vackra papper och allt vad jag nu sparar på för att dekorera paket eller annat med. 
Perfekt att bara ta en väska och ha allt vad jag behöver samlat däri!

Ha en jätteskön måndagkväll!
Kramar
Birgitta





2 kommentarer:

  1. Vad smart att bara ta en väska när man ska pyssla och slå in paket. . .!!! :-) Och kul att ha en berättelse bakom varje . . . annars saknas ju det när man köper på loppis!
    Ha en fin tisdag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade faktiskt inte tänkt på det innan jag skrev det här inlägget, att jag inte köpt någon resväska innan den här svarta flyttade in hos oss. Det känns som om jag köpt flera eftersom jag ofta lägger märke till dem om de finns på loppis.....men den här svarta var den första :-)
      Kram till dig Miranda Maräng!
      Birgitta

      Radera