tisdag 11 oktober 2022

SÅLD

 Sonens sommarhus är sålt och de första kontrakten skrivna så vi åkte till Kvicksund igår och plockade hem alla saker vi har släpat dit från vårt eget hem.

Så skönt när allt löser sig på ett smidigt sätt!

Nu kan jag lägga energi på andra saker som att röja växthuset inför vintern, köra en vända med utrensade saker till loppis och pyssla och vinterpynta ute. 
Längtar efter att plocka mossa, kottar och grenar. Köpte vita ljung förra veckan som väntar på plantering på verandan. Annars har jag hunnit rensa trädgården, grävt ner det som ska övervintra och flyttas till våren så det känns bra. 

Kylan och mörkret kan komma krypandes. Vi kan tända massor av levande ljus och brasa i kaminen, fixa en kopp te och med gott samvete mysa i soffan med en bra bok...
...ja, det känns bra :-)

Höst KRAM
Birgitta

4 kommentarer:

  1. Grattis till försäljningen. . . vad roligt att det gick så bra!
    Javisst är det en härlig tid nu med massor av tända ljus och fina färger! Men fortfarande blommar mina pelargonier på balkongen så inga ljung än här!
    Sista loppisen på Karlaplan den här helgen sedan stänger de flesta loppisar och byts ut mot julmarknader! Nissarna har redan börjat visa sig i vissa affärer. . . som vanligt alldeles för tidigt!
    Ha en fin dag i växthuset!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jätteroligt att sommarhuset blev sålt så fort och enkelt!
      På vår veranda planterade jag bara plättar i luften, olivträd och lavendel i våras så de samsas bra med vit ljung.
      Sprang in en snabbis på IKEA förra veckan och där plockades julens alla saker fram för fullt. Är inte ett dugg sugen ens att titta på sånt.....i alla fall inte än :-)
      Varma kramar till dig!
      Birgitta

      Radera
  2. Så skönt att det gick så snabbt! Det börjar ju bli stiltje på husförsäljningsfronten ser jag som är en Hemnet-knarkare.
    Njut av härliga dagar nu och känn dig nöjd efter din styling!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en chansning att lägga ut det här objektet till försäljning, men området är attraktivt för både sommarboende och fast boende så det var värt att testa. Enligt prognos kommer det nog inte att se bättre ut med räntor, konjunktur och ekonomisk oro framöver heller så det var så roligt att den här affären gick i lås nu.
      Så himla fint väder är det och det känns så skönt att om igen bara ta dagarna som de kommer, allt utifrån lust och ork :-) Ha det så bra!
      Kramar
      Birgitta

      Radera