onsdag 13 juli 2022

Teamwork

 Den här veckan hjälper vi äldsta sonen att fixa i hans lägenhet. 

Efter en totalrenovering med rivna väggar, sänkta tak med spotlights, helt nya ytskikt, badrum och kök räckte varken tid eller ork till allt det där sista småduttet som tar minst lika mycket tid som det stora.....och ibland har jag haft känslan av att sånt jobb ALDRIG tar slut! (men det gör det förr eller senare :-))

Maken mäter, sågar och sätter upp, likaså gör sonen, och jag målar. Blir en himla röra under dagen och det känns ibland som om jag deltar i "Arga Snickaren" där allt ska ske på 3 dagar och man får måla medan någon annan slipar och dammar precis intill medan man trängs mellan verktyg, byggmaterial, 2 hundar och möbler som står mitt på golvet. Phhhuuuu!

Det går sakta framåt, och även om vi säkerligen inte blir helt klara den här veckan är det som är gjort nu gjort :-)

Ha en fin onsdagkväll! 

KRAM
Birgitta

2 kommentarer:

  1. Det låter intensivt och vet precis hur det känns när det känns som att det aldrig blir klart. Allt tar längre tid än vad man tänkt sig, men känslan när det är klart är ju helt fantastisk :)
    Kram och fortsatt fin juli.
    Christina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hann längre än jag trodde vi skulle göra, men är inte riktigt i mål än. Några dagar till, sen tror jag sonen kan släppa den renoveringsbördan :-).....och så mycket roligare det är att hjälpas åt än att slita själv!
      Ha en fin helg Christina! Kram
      Birgitta

      Radera