torsdag 12 augusti 2021

Vägglampa

 Nu börjar vi tända ljus och lampor igen. Det är ju något som är väldigt mysigt när kvällarna blir mörkare! 

Har tänkt länge att jag skulle vilja ha en vägglampa vid inre soffhörnet så man kan sitta där och läsa om man vill, men har inte riktigt vetat om vi skulle ha en till golvlampa, en klämspot på hyllkanten, eller en vägglampa. Ofta är det så att jag vet vad jag söker när jag hittar det.....och lampan med stort gilla hittade jag förra veckan när jag var till mitt favoritställe för inspiration.....Åsby hem och trädgård i Hallstahammar

Skärmen är ledad och går att vinkla åt alla håll och även armen är vridbar. Dessutom passar den jättebra tillsammans med golvlampan vi har.....så den köpte jag!

Vi har fixat en DIY grej och det var det som gjorde att jag spanade lite extra efter just en läsbelysning till det här soffhörnet. Ska visa nästa gång vad vi har tillverkat.

Fattar inte att det redan är torsdag.... det var ju alldeles nyss måndag! Vart sjutton tar dagarna vägen?!

Allt gott till just dig!
Kram
Birgitta


4 kommentarer:

  1. Man blir verkligen lycklig när man hittar det man söker. . .fast det kan ta lite tid ibland! Snygg lampa som passar perfekt i soffhörnet!
    Än blir det inte så många ljus tända här. . . har haft +24 idag och solgass!
    Ha en fin torsdag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har varit varmt och soligt idag så här är det inte heller några tända levande ljus, men här om dagen när det åskade och ösregnade var det väldigt mysigt att tända ljus vid middagsbordet :-) Lampan var precis det jag letade efter, så glad att jag hittade den! Kram!
      Birgitta

      Radera
  2. Inbjudande soffhörna, det har blivit mörka kvällar och då behövs ljus. Jag minns bilden på Spirean, otroligt vilken växtkraft. Det är som att växterna sätter till allt de har för att komma igen, den blir fin nästa sommar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, nu börjar det bli mysigt att tända lampor igen när kvällsmörkret faller.....och så kan jag plocka fram böckerna som ligger på vänt och krypa upp i soffhörnet under nya lampan :-) Spirean växer så det knakar! Nu är den säkert dubbelt så stor mot den sista bilden jag visade så jag hoppas den kommer att blomma nästa år igen, och då i lite mer lagom format än den här sommaren :-)
      Ha det så bra!
      Birgitta

      Radera