fredag 30 maj 2014

Stoooora paket!

Jag är "midsommarbarn" och fyller år om drygt 3 veckor.
I år fyller jag så där "mittemellanjämnt" och maken har frågat mig vad jag helst vill ha.
Han brukar ofta fråga så eftersom han vet att jag vet vad jag vill ha, men han vet inte alltid vad det är om jag inte talar om det :-)

Minns ett år då jag hade önskat mig en speciell lampa från LampGustav som heter Lovedinner och han köpte den till mig. Jag blev såååå glad!...men hans kvinnliga arbetskollegor förfasade sig över att han gav mig en lampa på min födelsedag!
Jag har fått jättevackra buketter med röda rosor, brilliantörhängen, hängsmycken, ringar, äkta pärlhalsband och resor....och gråtit glädjetårar över att han är så underbart generös mot mig, men jag skulle inte uppskatta att få sådana saker varje år och det vet min make.

I år är det en speciell sak som står överst på min önskelista och det är inget man slår in i ett litet vackert paket!

Maken insåg att han inte skulle kunna smussla med det här så det var lika bra att vi gjorde det till ett gemensamt projekt.
Jag har ägnat åtskilliga timmar på nätet åt att sukta efter den ena saken vackrare än den andra, men vår budget är begränsad och likaså är vår tid så jag gick en gyllene medelväg och bestämde mig till sist för en speciell produkt.

I morse backade det in en lastbil från Skånska byggvaror på vår infart och det lastades av 3 stora paket
Mitt leende gick från öra till öra..... Jjjiiiiiippppppiiiii....jag får precis det jag önskar mig!

Om ni inte redan har listat ut vad det är kan jag säga att det inte är något man bara packar upp och tar i bruk utan vi har en lååååång monteringsanvisning att sätta oss in i, och följa, men jag lovar att göra fler inlägg om det här framöver :-)
Stora helgkramen!
Birgitta

4 kommentarer:

 1. Då är du och min dotter födda i tvillingens tecken, trevligt och den bästa tiden på året att ordna fest ute. Och blommor i överflöd att plocka från naturen.
  Men du, det kan väl ändå inte vara tre stora paket med glass?
  Kan det vara ett litet växthus? Lyckliga du i så fall! Jag är verkligen otålig nu och vill veta vad det är! Du har en gó make du.

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 2. Så härligt att fylla år denna tid på året! Verkar vara ett spännande "paket"! Grattis i förskott:)
  Skorpan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Skorpan det är en jättefin tid att fylla år på och tack för gratulationer i förskott :-)
   Paketen står kvar där de lastades av. Det stora på bilden går inte att rubba med armkraft, jättetungt! Måste plockas isär för att kunna flyttas på....och det ska vi göra någon dag när det slutar regna och blir lite varmare än +11 grader som det är just nu.
   Ha en fin helg!
   Kram
   Birgitta

   Radera
 3. Vad nyfiken jag blir :) Någon form av litet växthus gissar jag på

  SvaraRadera