tisdag 6 maj 2014

Potta

Vår granne vet att de har en granne som tycker MYCKET om gamla saker :-)....och snäll som hon är har hon frågat mig om det är något jag vill ha innan hon har avyttrat det på annat sätt.
Det var så den här gamla pottan hittade till oss
Man kan plantera blommor i den, men det ska jag inte göra. Den ska få vara potta även om jag inte har tänkt att den verkligen ska användas i det syftet :-)
Någon gång framöver hoppas jag att vår lilla gäststuga ska kunna få vara just gäststuga.
Nu agerar den förråd för alla saker jag inte får plats med i huset, saker som ska säljas eller fixas i ordning och så ligger alla dynorna till trädgårdsmöblerna på hög där.

När jag har omorganiserat bland alla de sakerna ska jag måla väggarna invändigt och ställa in två sängar och en vacker gammal byrå (som kommer från samma granne).
Om jag har tur kanske jag hittar några utsirade sänggavlar på blocket, eller på loppis....och så tänkte jag att pottan kunde få bo under en av sängarna som en fin kuriosadetalj :-)


1 kommentar:

  1. Härligt med grannar och vänner som vet att fråga oss först. Innan det blev restriktioner vad som fick eldas på majbrasan brukade folk stanna till och fråga om jag ville ha något. På så vis har jag räddat mycket, som trädgårdsmöbler och gamla grindar.
    Din potta är helt ljuvlig! Den blir ett fint blickfång under gästsängen men allt för fin för att pinka i!

    Kramar
    Cia

    SvaraRadera