söndag 2 juli 2023

Strävhårig tax

 

Vår fina fina lilla taxkille fyller snart 2 år. Tiden går så fort! 

Världens goaste Rambo som alltid är med där vi är och så älskad <3

Han kan fortfarande vara en liten buse som hittar på rackartyg, skäller på andra hundar som för att tala om att det är han som är herre på täppan och alla andra får hålla sig på sin kant, men lika gärna kan han slänga sig på backen med magen upp i vädret för att bli klappad och kliad av den människa som sänker sig till hans nivå och ger honom uppmärksamhet :-)

Idag har han, precis som vi, njutit av ett stilla lugn medan regnet vattnat trädgården. Sååååå skönt!!!

KRAM till er alla!
Birgitta


2 kommentarer:

  1. Först ett Stort Grattis till dig i efterskott! Det var verkligen inte dåligt att få en så fin present! :-)
    Sedan även ett Grattis till lilla Rambo. . .så klart kan man busa runt fast man fyllt hela 2 år! Min kisse är som en kattunge ibland fast hon nått den aktningsvärda åldern av 82 (i kattår förstås)!!!
    Önskar dig en fin dag & sommar!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Visst var det en lyxig present och jag uppskattar den såååå mycket varje gång jag har lust, eller behov, av att åka iväg och kan göra det utan att maken och jag behöver dividera om vem som ska få ta bilen :-)
      Så klart ska både djur och människor få ha kvar lite bus i kroppen oavsett ålder! Det är roligt att se att Rambo leker för det har egentligen ingen av våra tidigare taxar gjort mer än som riktigt små valpar. När han sen tuggar sönder något, eller smiter iväg och jagar grannens katt, tänker jag att det är vårt fel att han inte fått den stimulans eller tillsyn han skulle ha behövt och därför förströr sig själv :-D
      KRAM
      Birgitta

      Radera