tisdag 18 maj 2021

Kungsängslilja

 Tid att njuta!

Så vackert det är ute nu! Så skirt grönt och massor av lökväxter som blommar.

Vår trädgård är som finast på våren och aldrig tidigare har vi haft så många kungsängsliljor som blommar. Lökarna fanns här redan då vi köpte huset, men de höll på att kvävas av gräs och ogräs så nu när de får växa fritt blir de bara fler och fler. Tycker de är så exotiska med sina tunna stänglar och stora rutiga klockor!


Önskar dig en underbar dag!
 
KRAM
Birgitta



4 kommentarer:

  1. Så fina dörrarna blir. Blåa dörrar är svårt ser i vårat område att den blåa färgen bleknar så fort. Men vilka Kungsängsliljor, låter som du har en hel äng. Jag har 5-6 stycken har satt ner lökarna efter att först njutit av dem inne.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis det vi har upptäckt också, att blått bleks fort, därför valde vi bort den färgen. Kanske de blå linoljefärgerna klarar sig bättre än "modernare" färger, men nu blev det grågrönt och det känns så bra!
      Vi har inte en hel äng med kungsängsliljor, men många ändå :-)
      Kram till dig!
      Birgitta

      Radera
  2. O så vackra. . .det är bara att njuta av alla blomster och av våren!
    Ha en fin torsdag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är kungsängsliljorna vackra och jag njuter varje dag av allt som blommar! Vårt jättestora gråpäronträd står nu i full blom och jag vill bara stanna tiden lite. Det här är den absolut vackraste tiden och dagarna går alldeles för fort! Allt gott till dig och kram!
      Birgitta

      Radera