fredag 13 september 2024

Krysantemum

Yngsta sonen har ofta skrattat åt mig då vi varit och handlat tillsammans för OM affären vi går in i har snittblommor, eller krukväxter, att köpa kan jag ALDRIG bara gå förbi utan att titta :-)

Var och storhandlade igår och där jag var fanns en stor blomavdelning precis där jag gick in. Såååå mycket fina blommor och jag kunde bara inte låta bli att stoppa en bukett med långskaftade krysantemum i min varuvagn. Visst har de en underbar höstfärg?!

Tog av stjälkarna en bra bit, kompletterade med bergenia blad och sommarsparris från trädgården och så fick vi en underbar bukett på köksbordet så här lagom till en solig fredag.

Har en lång "to do" lista idag och kunde inte sova i natt för allt som mal omkring i huvudet och skapar stress i kroppen.

Hur mycket jag än skulle vilja kunna bortse från massor av fallfrukt, ett hus som både behöver rensas och städas, tvätt som behöver tvättas och tusen andra små saker som behöver göras är det bästa alltid för mig att försöka få det gjort, eller i alla fall börja någonstans i oredan.

Sån är jag.....så nu ska jag sätta fart. Och varje gång jag går förbi köksbordet ska jag fästa blicken på den vackra buketten och njuta av den :-)

Önskar dig en härligt fin fredag <3
KRAM
Birgitta


 

2 kommentarer:

  1. Ja det är verkligen lätt att någon blombukett halkar ner i kundkorgen när den är så här vacker med härlig höstfärg!
    Orolig nattsömn har vi nog alla då och då. . . för blir det för mycket tankar som mal är det lätt att ligga och grubbla! Bara att ta en sak i taget. . .något mer kan man inte göra!
    Önskar dig en fin helg!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har verkligen pinnat på idag så mycket har blivit gjort och det är lite lugnare på hjärnkontoret. Ny dag och nya tag i morgon :-)
      Tänker på dig och på det nya kapitel du kliver in i i ditt liv. Hoppas att du sakta men säkert kommer på plats och får må bra i det <3
      Många kramar till dig!
      Birgitta

      Radera