torsdag 23 november 2023

Växtpysslande

När det kom lite snö och frosten glittrade på träd. buskar och strån fick jag julfeeling och ner i kundkorgen åkte både vita hyacinter, cypress och vit amaryllis.

Letade fram en trälåda, lärkkvistar, en loppisfyndad manschett med små röda äpplen.....och så ut och plocka mossa.

Så roligt att få fint i köksfönstret och när jag ändå var i den där julfeelingen fick lampfoten sin stjärna på plats också. 

Till sist, pricken över i, en ljusslinga mitt upp i mossan bland blommor och blad.
Så.....jag är nöjd, i alla fall med köksfönstret :-)

KRAM
Birgitta



 

4 kommentarer:

  1. Så fint du gjort! Jag har trott att det är två veckor kvar till första advent. Det är ju en! Då kan jag med gott samvete hämta upp jullådan från källaren, hurra! Ser ju att grannarna redan börjat tända i sina fönster, tänkte, nää så tidigt. Ibland har man fel! Fast bara ibland, hohoho.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du <3 Ser även i vårt grannskap att stjärnor och ljusstakar börjar lysa i fönstren och det är så mysigt! Har som mål att adventsbelysningen ska vara på plats i vårt hus till nästa helg, men utöver det pyntar och pysslar jag efter lust och humör :-)
      Ha en härlig helg Eva-Mari! Kramar
      Birgitta

      Radera
  2. Så fint. . .ja även jag känner att det börjar dra i jultarmen! Och julmusiken spelar på för fullt 107,5 ändå fram till jul. . . sååå mysigt. . .!!! :-)
    Ha en fortsatt trevlig söndag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina Miranda Maräng <3 Jag pysslar för fullt. All adventsbelysning är snart uppe, bara en liten stjärna kvar. Det tar sin tid eftersom jag plockar bort, sätter till, dekorerar om på de flesta ytorna i vårt hus:-) Brukar inte alltid prioritera pyntande, inte ens ha lust med det, men i år känns det roligt så då gör jag det :-)
      Ute virvlar just nu massor av vita flingor och bidrar lite extra till julfeelingen. Önskar dig en mysig måndag och skickar en varm kram!
      Birgitta

      Radera