måndag 6 november 2023

Första Amaryllisen

 Dagarna springer verkligen iväg och i affärerna är det redan full jul. 

Allt julpynt kan jag lätt passera utan att det lockar det minsta till att ens titta, men julens alla blommor?.....nä de kan jag inte låta bli.....så här står nu den första Amaryllisen :-)

Det börjar klia i fingrarna till att ta fram lådorna med adventsljusstakar, stjärnor och ljusslingor. Behöver extra ljus!!!....men nöjer mig några veckor till med att tända ljus i de vanliga ljusstakarna

......och njuter av den extra värme som braskaminen ger. Den är verkligen guld värd både nu i kulna november och sen heeeela vintern :-)


Ha en myspysig måndag!
Kraaaaam
Birgitta


2 kommentarer:

  1. Älskar vita amaryllis! Blir så sugen när jag ser din plantering. Jag har några ljusslingor redan, vill lysa upp de mörka vrårna. Men om några veckort ska adventsgranen upp på balkongen och så längtar jag efter mina gamla adventsstakar och stjärnor.
    Ha en fin onsdag,
    Kramar från en ledbruten Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Väljer nästan alltid vita amaryllisar, precis som vita hyacinter, men något år köpte jag en rödstrimmig amaryllis som också var så fin.
      Har plockat fram mina jullådor för att inventera vad jag har, fundera på om jag vill ha något nytt och om det är något som ska rensas bort. Har minimerat pyntandet med saker för att prioritera blommor, grönt och extra ljus så det ska jag fokusera på.
      Hoppas du är ledbruten för att tapetseringen är klar och inte på grund av något annat!
      Varm kram till dig!
      Birgitta

      Radera