söndag 29 januari 2023

Liten sjuk hund

 

Liten Rambo är magsjuk.....inte roligt!

Ryggen kutar, svansen slokar och ögonen säger "Låt mig vara ifred. Jag mår inte bra". Det gör ont i husse och matte hjärtat!

Jag hade börjat städa ett rum i taget från grunden under veckan och gjorde klart det igår, men hade inte tänkt att vi skulle bli utan mattor som vi är nu. De kräksiga visitkort han lämnat är ju inte så kul att ha liggandes......men, men, det positiva med magsjuka är ju att det inte brukar bli så långvarigt. Vi hoppas det vänder idag!

Rambo blir 1 1/2 år om en knapp vecka. Tänk att han var så här liten när han kom till oss <3 
Putte i blåbärsskogen :-)

Söndagskram!
Birgitta






 



4 kommentarer:

  1. Lilla "Putte i blåbärsskogen" då . . . inte lätt att vara magsjuk! Kanske var det något ute som slank ned av bara farten och som inte var så lämplig föda!
    Håller tummarna att du nu är lite bättre!
    Många Tassekramar till er >3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite matt och inte riktigt samma yrväder som annars, men maten har fått stanna kvar i Rambos mage idag. Blir nog sakta lite bättre. Han har garanterat stoppat i sig något olämpligt! Vill inte tänka på allt äckligt han verkar tycka är helt ok att äta, förutom att han också äter sin mat när den kommer med vändande retur från magen :-/ Blääääää!
      Liten försiktig tass och puss från Rambo till dig. Fast du kanske inte vill ha någon puss av honom idag :-)
      Birgitta

      Radera
  2. Synd om både djur och matte/husse när de är sjuka. Hoppas det är något ofarligt han fått i sig. Hundar har en tendens att smaka på både det ena och det andra.
    Kramar till er från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är oroligt när djuren blir sjuka och Rambo är tyvärr inte speciellt kräsen med vad som är lämpligt att stoppa i sig och vad som inte är det :-/ Hans mage har klarat det mesta från sniglar till fågelbajs, men nu fick han sig en riktig rensning. Verkar lyckligtvis som om det är över för den här gången och maten han fått har stannat kvar i magen idag.
      Kramar till dig från oss :-)
      Birgitta

      Radera