torsdag 12 januari 2023

I lampans sken

 Jag skulle sätta fart och städa, men det har jag inte gjort.....

.....istället plockade jag fram hela högar av sparade gamla inredningstidningar, tände lampan och försvann in i drömmarnas värld. Det var meningen att jag skulle bläddra genom dem för att se om det var något jag skulle fortsätta spara eller rensa ur. Kunde ju inte veta att jag skulle få så mycket inspiration så jag inte kunde sluta läsa dem.

Kanske den där städningen blir roligare när jag fått inspiration och nya ideér till vårt hus och hem. Fast nu har jag mest lust att åka på loppis för att se om jag kan göra några nya (gamla) fynd att liva upp den här gråa trista januarimånaden med. Den där städningen hinner jag en annan dag, eller en annan vecka. Än är inte dammråttorna tillräckligt stora för att kunna ta några tuggor av mig :-)

En mysig fredag önskar jag er alla.....för nu är det snart fredag även fast det fortfarande är torsdag :-)
Varma kramar!
Birgitta


4 kommentarer:

  1. Tänk att det är lika varje januari! Då vill man ändra om och fräscha upp. Känner igen mig i att fastna i inredningstidningar när man bara tänker ögna igenom dem och spara bara vissa saker. Jag hade så tråkigt igår så idag har jag möblat om sovrummet! Inte för att jag kan ändra så mycket men i detta fall var det precis vad jag behövde. Tänkte att jag inte ska göra nånting mer här eftersom jag ju ska flytta snart... haha, det tar ju tid, som du vet! Hur som helst så blev jag piggare av förändringen. Fastän jag bara använde mig av gammal skåpmat.
    Ha det gott och dröm vidare!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar som om januari alltid är en sån där "omstartsmånad" på ett eller anat sätt :-)
      Så roligt att skapa ett nytt sovrum med det som redan finns. Det är det absolut optimala, att använda det man redan har, kanske måla om, sy om eller bara byta plats på sakerna. Behövs inte alltid så mycket för att skapa ett nytt utseende!
      Håller tummarna för att det här blir året då du flyttar. För visst har du väl väntat länge nog på din tur?!....men fram tills dess har du i alla fall ett mysigt nymöblerat sovrum.
      Varma kramar
      Birgitta

      Radera
  2. Härligt att drömma sig bort i inredningens värld....där finns verkligen mycket att frossa i och önska sig! Låter mycket bättre än att jaga dammråttor som ändå finns kvar och är lättare att fånga när de växt till sig lite! :-)
    Ser jätte mysigt ut i din läshörna så förstår att du fastnade där!
    Ha en fin kommande vecka!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha...ja, dammråttor växer till sig om man inte, som jag, har det så lyxigt att det oftast är maken som plockar fram dammsugaren och får dem att försvinna :-)
      Den här veckan sa bara svisch så var den borta. Ska strax göra ett inlägg om det.
      Kram och ha en fin lördag!
      Birgitta

      Radera