tisdag 25 januari 2022

Vårstädning

 Oj så fort dagarna rinner iväg!

Har farit högt och lågt här hemma. Rensar ur skåp och lådor, skapar rymd, skapar plats.
När det är klart ska det STÄDAS. Längtar efter att städa varenda skrymsle och känna att det är så där härligt rent så det sen bara är att snabbt veckostäda och ställa in färska blommor.
Måste vara vårkänslorna som är på G :-)

Längtar efter att kunna lägga tillbaka mattorna som åkte väck när en liten valp flyttade in hos oss.
Han är rumsren sen länge, men har fortfarande en förkärlek till att tugga på helt andra saker än sina leksaker så jag tror att matthörnen snart skulle ryka om han fick tag på såna.
Han har fått sina nya tänder och det där tuggandet brukar lugna ner sig, men än så länge väljer vi våra strider och låter mattorna ligga kvar i gästrummet där de nu har legat sen i oktober. 
Det går att vara utan mattor också även om det är mysigare med mattor :-)

Önskar dig en fin dag!
KRAM
Birgitta




4 kommentarer:

  1. Vad duktig du är som redan börjat förbereda inför vårstädningen! Skulle inte säga att jag längtar efter det . . . utan att det är ett nödvändigt ont när man inte orkar se alla råttorna fladdra förbi längre :-) Så jag väntar nog ett tag till!!! :-)
    Ha det så bra!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Solen är ju såååå välkommen, men nackdelen med ljuset är ju allt det avslöjar av fuskstädning under vintern. Jag älskar till exempel inte att damma....och DET syns alldeles för bra just nu. Men......desto renare och finare blir det ju då när jag väl HAR städat, man ser liksom skillnaden :-) Synd bara att det inte varar för evigt.
      Kramar till dig!
      Birgitta

      Radera
  2. Åh, vad fint du har det! Ser inbjudande ut, och det känns alltid skönt när man städat.
    Allt gott!
    Christina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Christina! Visst är det härligt att ha det städat och fint. Problemet är bara att jag tröttnar innan jag har hunnit runt i alla rum.....och så är fallet även nu. Finns ju så mycket roligare saker att göra än att städa :-)
      Ha en jättefin söndag! Kramar
      Birgitta

      Radera