lördag 1 januari 2022

2022

Nytt år! Välkommen 2022.....

.....och TACK 2021 för att min önskan om att alla mina nära och kära skulle få vara friska slog in!

Kom på igår att jag istället för ett nyårslöfte för ett år sedan skrev ett brev till mig själv om mina tankar inför året som vi nu har bakom oss, men jag kommer inte ihåg vart jag la det där brevet. Får leta och se om jag hittar det för jag har inte den blekaste aning om vad jag skrev då inför 2021.

Kanske ska göra samma sak inför det här året?.....men får lägga in en anteckning i mobilen om vart jag i så fall lägger brevet så jag hittar det :-) 

En varm kram från mig till dig och ha en riktigt fin fortsättning <3

Birgitta




 

4 kommentarer:

  1. God fortsättning! Fnissar igenkännande när jag läser att du gömt förväntningarna på ett bra ställe, känner igen mig! Dock har jag inte förlagt nyårsbreven, de ligger alltid på samma ställe. Men du behöver inte leta, de kommer fram till slut och vem sa att det är just till nyår man ska läsa, även om det kanske är det mest naturliga? Men visst är det märkligt att man inte vet var det där braiga stället är... och att man inte heller minns vad man skrivit?

    Ha ett fortsatt fint nytt år.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag trodde att jag visste var jag la det för ett år sedan, men där låg det inte så jag kom säkert på ett ännu braigare ställe.....som jag nu har glömt. Skrev ett ganska långt brev om allt möjligt så det ska bli kul att läsa det....när jag nu hittar det :-) Önskar dig härligt fina januaridagar med ljuset som återvänder. Varma kramar!
      Birgitta

      Radera
  2. Vad spännande det låter med ett brev till sig själv. . . fast då måste man ju komma ihåg var man la det. . . hoppas du hitta det. . .!!! :-)
    Ha fina dagar & God fortsättning!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Brevet har jag hittat nu och många av de sakerna jag skrivit om har faktiskt slagit in och en del av dem är i pågående process precis som jag trodde att de skulle vara :-)
      Så härligt med januari och alldeles strax ska jag iväg och få min tredje vaccinationsdos mot covid.
      Kram och ha det så bra!
      Birgitta

      Radera