söndag 9 januari 2022

Vinter!

 

Ingen sol idag, men såååå vackert med all snö att pulsa i :-)

Vi tog med oss voffsisarna till strövområdena runt Strömsholms slott där Kolbäcksån slingrar sig med brusande vatten bland snötyngda träd.

Rambo älskar snö och far runt som en skottspole, men jag lyckades fånga honom i alla fall på en bild. Lilla plutten med sina gosiga lurviga tassar :-)

KRAM
Birgitta


4 kommentarer:

  1. Så söt han är den lille Rambon! Just hundpromenaderna i ur och skur kan jag sakna. Man måste ju gå ut! Nu blir det inte så långa promenader, nej, nästan inga alls. Jag kommer ofta av mig runt jul och nyår. Fast vi går ju mot ljusare tider och tack och lov har det nu äntligen kommit snö hos oss. Jobbar på att ta en långpromenad... men inte idag. Hm.

    Ha det gott.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har inte varit kul när vädret slagit om från snö till regn och så kallt igen så vägarna blivit rena rama isgatorna och man går och spänner sig för att inte drutta omkull!.....och ja, ut måste man flera gånger om dagen då man har hund(ar) vare sig man vill eller inte :-) Jag gick en långpromenad utan hundar idag för maken tog med sig dem ut till jaktmarkerna i Kungsör. Fortfarande ingen sol, men i alla fall ljusare med all snö och visst märks det att dagarna sakta blir lite längre. Så härligt!
      Ha en fin dag Eva-Mari! Kramar till dig.
      Birgitta

      Radera
  2. Ser verkligen kallt ut men hundar brukar älska att hoppa och leka i snön!
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var då det.....nu är det "vårvindar friska" och inte en snögnutta kvar. Fåglarna börjar kvittra i buskarna och jag börjar få vårvibbar :-)
      Ha en fin söndag! Kramar
      Birgitta

      Radera