måndag 22 november 2021

Ygdrasil

 Ygdrasil.....ja, så hette ljusträdet jag köpte på rea på Jysk för ett antal år sedan.

Det lyste så fint de två första åren, men sen började del efter del att slockna och nu när jag ställde fram trädet lyser inte ens hälften av de vackra blommorna. Övervägde att köra det till tippen, men då hade jag redan ställt det på plats och skruvat fast det i plattan så nu får det stå där i år också. 
Den har ganska många ljuspunkter och det som lyser gör ändå skillnad när det blir mörkt.

Dags att börja gå igenom lådorna med pynt, men med en energisk valp i huset blir det ingen julgran i år. Ser framför mig hur han tar sats och hoppar rakt in i granen som välter med vatten, ljus, kulor och allt. Så roligt ska vi INTE ha det. Vi får välja våra strider den här julen :-)

Kram och ha en bra måndag!
Birgitta



2 kommentarer:

  1. Här har det julpyntats för fulla muggar i veckan. . . har verkligen känt för det detta år! Och granen får stå på balkongen. . . annars skulle både barn & kisse ge sig på den! Och det vore ju inte så kul!
    Ditt fina ljusträd med det konstiga namnet lyser så fint fast lampor saknas!
    Ha en fin 1a Advent!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så mysigt att ha lust att julpynta! Jag plockade fram stjärnor och ljusstakar, köpte hyacinter och amaryllis, men sen tog det stopp. Fast det är ju många veckor kvar till jul så kanske den där pyntarlusten hinner komma. Annars resonerar jag som så många gånger förr.....att det blir jul ändå. Allt gott önskar jag dig Miranda Maräng :-) KRAM
      Birgitta

      Radera