onsdag 23 juni 2021

Schnauzer

 Jag hade minsann herrbesök igår.....ja, jag hade i och för sig dambesök också i form av en matte, men den här herren får ju ens hjärta att smälta!!!

Han heter Sixten och är en 4 årig dvärgschnauzer och så himla charmig!
På grund av pandemin har jag inte kunnat träffa vare sig honom eller hans matte, som är en mångårig vän till mig, på snart 1 1/2 år.....men nu blev det både promenad, fika och kliande bakom öronen. Jag kliade så klart inte matte bakom öronen, det var bara Sixten som fick det privilegiet :-D

Lite försiktig är han. Ingen framfusig arrogant herre här inte!.....och han är av idel, ädel, adel med fin stamtavla som avlat fram flera kullar av små gulliga schnauzer valpar. Jag ska INTE åka och titta på dem för då är risken stor att det följer med en hem!

Önskar er alla en riktigt fin dag!
Kram
Birgitta


4 kommentarer:

  1. Vilket härligt herrbesök. . .jag skulle också vilja ha en liten Sixten i mitt liv!!! :-)
    Önskar dig en Glad Midsommar och Trevlig Helg!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är han charmig?! Matte sa att han skulle behöva lite trimning, men jag tycker han är precis lagom rufsig :-) Kram till dig och så önskar jag dig en vackert solig och glad midsommar!
      Birgitta

      Radera
  2. Vilken vacker Sixten! Jag är också förtjust i just schnauzer. Varit bland de raser jag intresserat mig för när jag till slut kom i kontakt med yorkshireterriern Nisse... och blev såld. Ödet visade vägen kan man säga. Eller om Nisse valde mig? Hur som helst, sju fina år fick vi tillsammans. Saknaden är stor efter de hundar jag haft i familjen. Men nu är det Iris som är allenarådande. Tur att man har förmånen att få leva med djur!

    Önskar dig en fin midsommarhelg.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns så många fina hundraser....för att inte tala om hur gulliga de är som valpar! En Yorkshireterrier valp måste ju vara helt oemotståndlig, och det är din Iris också :-)
      Fin och glad midsommar önskar jag dig! Kramar
      Birgitta

      Radera