måndag 15 mars 2021

History of art

 Maken och jag åkte en sväng till Västerås för att handla några saker som behövdes och medan han var inne på Biltema passade jag på att slinka in i Happy Homes butiken bredvid.....om man får välja liksom :-)

Vi har renoverat färdigt alla rum i vårt hus, men vi började ju för snart 8 år sedan och det finns några utrymmen som jag nu känner skulle behöva lite mer omvårdnad än några lager vit färg. Så jag strosade bara lite planlöst och tittade på den ena tapet kollektionen efter den andra. På något underligt sätt är det ofta så att jag inte riktigt vet vad jag letar efter, men hittar jag det vet jag att det är rätt och precis det hände idag!

Hade inte tänkt köpa någon tapet just idag, och det gjorde jag inte heller för den här var beställningsvara, men när även maken trodde att den skulle kunna bli fin så blev den beställd. Titta bara.....titta....titta....åh, jag bara ÄLSKAR den!

Den heter "History of art", bara det namnet är ju så fint.....och har en kraftig struktur på ytan, som på en oljemålning, och jag vill bara klappa på den! Kan man bli kär i en tapet.....JA, jag kan tydligen det :-D

Behövs lite detaljer som ska matcha tapeten......antik mässing kommer att bli fint, och en rustik hylla.....kanske några gamla apoteksflaskor. Jag som mest tänkt och inte varit riktigt så sugen på att sätta igång att renovera....igen....bara sprudlar just nu. Ni ska få se mer fram över!

KRAM

Birgitta




6 kommentarer:

  1. Så spännande... jag känner igen känslan över att ramla över det man inte visste var det rätta! Ser fram emot att följa projektets gång.

    Ha en fin dag.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var i samma butik när jag såg tapeten som nu sitter i vårt sovrum, den i brun/guld. Det var också en ååååhhhh känsla fast jag visste inte då jag såg den vart den skulle kunna passa hemma hos oss, men när vi kom till sovrumsrenoveringen föll den på plats :-) Idag har vi rensat och organiserat om hela dagen, så himla skönt när saker och ting rullar på!
      Ha en fin dag du också Eva-Mari!
      Kram
      Birgitta

      Radera
  2. O såå fin och läcker tapet. . . den blir spännande att sätta upp och dekorera mot! Härligt namn "Konsthistoria"! Ja det är underligt att man ibland inte vet vad man vill ha. . . men när man ser det är det helt rätt! :-)
    Ha en fin dag!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är den både fin och läcker......och nu har den anlänt till Happy Homes. Bara för mig att hämta och sätta upp :-)
      Kram till dig!
      Birgitta

      Radera
  3. Så otroligt vacker tapet och underbar struktur. Vita rosor är inte fel. har en ros som heter Madame Plantier den ser ut så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, en Madame Plantier planta letade jag efter förra sommaren, men hittade ingen. Den har sååååå vackra rosor! Vi funderar på om vi ska orka börja tapetsera idag.....kanske det blir gjort :-)
      Ha en fin söndag! Kramar
      Birgitta

      Radera