torsdag 3 september 2020

Regnet det bara öser ner.....

 Skulle ha målat läkt idag, men det ösregnar så jag slipper :-)

Försöker förstå mig på de här nya funktionerna på blogspot där bilderna tidigare automatiskt blivit så där perfekt stora utan att jag har behövt göra något, men nu blir de pyttesmå när jag laddar ner dem och så får jag stega fram på + eller - utan att ha en aning om hur stora de blir när jag publicerar......
......för förhandsgranskningen fungerar inte.
Det står att förhandsvisning förbereds, men vart den visas har då inte jag en susning om för det syns inget på min skärm.
Någon annan som upplever detsamma.....eller är det jag som gör helt fel?
Annars tycker jag det nya gränssnittet är klart och tydligt även för en oteknisk person som jag :-)

Ha en riktigt bra dag!
Kram
Birgitta


2 kommentarer:

  1. Märkligt hur olika det kan vara med nya gränssnittet! För mig funkar det precis som tidigare. Förhandsvisningen också! Och jag har inte gjort några nya inställningar. Tack för fina kommentaren om mina stengodstallrikar. Jodå, jag har varit handledare i keramik i många år och även haft "fria aktiviteter" i högstadiet. Samt hållit på själv dessemellan. Men nu är jag färdig med keramiken. Jag är glad åt att händerna ännu fungerar så att jag kan sticka.

    Ha det gott i regnet.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Bilderna du lagt ut blev bra. Så fort något är nytt så tar det ett tag innan man kan allt. Har också tänt de första ljusen inne denna helg. Kom hem från ett soligt Skåne till ett kvällsmörkt Stockholm. men jag tycker det är härligt att kura skymning med en inredningstidning och te som du gör.

    SvaraRadera