söndag 27 maj 2018

Blomningstid!

Oj så det blommar i år!
ALLT bara exploderar i solen och värmen!
Syrenerna skickar ut en bedövande doft på kvällen och jag har svårt att bestämma mig för om det doftar gott, eller bara doftar för mycket :-)
Vårt gigantiska gråpäronträd var helt översvämmat av blommor som sen ramlade ner och bildade ett snötäcke av blomblad på gräsmattan
.....och om äppelträdens alla blommor bildar frukt kommer vi att drunkna i äpplen i höst!
Jag försöker njuta varje dag av allt som blommar.....för man måste njuta varje dag eftersom det bara säger POFF från att det börjar knoppas till att det är överblommat!
Svårt att fatta att vi fortfarande bara är i maj månad. Det är ju redan högsommar!!!

Kram
Birgitta

2 kommentarer:

 1. Ja det är inte klokt vad det blommar och doftar överallt. . . o syrener har verkligen en stark doft. . .!!! Tänk SOMMARVÄDER hela maj månad. . . .undrar hur resten av sommaren ska bli!!! Jag är själv ingen älskare av +30. . . . så det får gärna lugna ned sig till +20. . .!!! :-)
  I morgon är det Sthlm-Marathon. . . 10 000 löpare ska springa i den värmen. . .!!! Puuuu!!!
  Ha en härlig helg!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig,,,,,det skulle räcka med +20....och så skulle det behöva regna en hel natt då och då så grönskan fick vatten, sen kunde solen få skina på dagarna igen :-)
   Oj oj oj att springa marathon i den här värmen! Önskar alla dem som ska göra det stort lycka till.....själv stannar jag här ute på landet :-)
   Ha en jättefin helg!
   KRAM
   Birgitta

   Radera