torsdag 16 april 2015

Vårpirr!!!!

Nu vill jag plantera vårens alla blommor!
 Vill sitta i solen på vår veranda och känna livsandarna dansa inom mig!
Vill öppna alla mina fröpåsar och kärleksfullt mylla ner de små fröna i pallkragar och krukor!
Vill öppna dörrarna till mitt fina växthus och fylla det med kreativitet!
Vill ta fram krattan, spaden, sekatören och de nya blommiga trädgårdshandskarna!
Vill drömma, planera och plantera!

Börjar med att fylla en gammal zinkhink med de här charmiga rosalila penséerna som jag bara inte kunde motstå när de lockande nickade med sina vackra blommor i vårvinden!
Börjar med dem......:-)
 
Solskenskramar!
Birgitta

 

2 kommentarer:

 1. Jättefin färg på den rara penséen och äntligen, äntligen får vi dona med det som växer. Lycka att du har ett växthus!
  Så du åker den vackra vägen till er Dalagård! Då måste ni bara stanna till vid Mormors hus, missar ni en nerfart är det bara att ta nästa. Då följer ni den gamla vägen längs med Barken. Irma är så inspirerande! För rätt många år sedan byggdes det stora huset men blev sjuka och stängde en tid. Det slutade med att det blev sålt. Nu har de byggt det murade huset på sin gård och har nästan ännu mer kläder, kanske lite mindre inredning. Och chans till en fika!
  Kanske vi kunde sammanstråla där någon gång!

  Kramar /Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAAAA tänk om vi kunde träffas där :-) Skulle vara mycket roligare att besöka Mormors Hus med någon som gillar inredning och kläder lite mer än min make! Jag såg ett reportage från Irmas hem i en inredningstidning för många år sedan och har ända sedan dess velat göra ett besök där. Maken knorrar sällan då jag vill svänga in o kika på något, men han är heller inte så värst intresserad och pinnar hellre på mot vår Dalagård :-)
   Kram till dig Cia!
   Birgitta

   Radera