torsdag 21 februari 2013

Webshop

När det här nya året började bestämde Alexander och jag att vi skulle lägga all vår lediga tid i Butik Vitt och Brett på att få igång den webshop vi planerade för redan då vi öppnade butiken.

Vi startade en gratisversion av webshop redan förra året, men det gick väldigt trögt. Upplägget var lite för krångligt för att vi skulle kunna hantera det på ett bra sätt så vi bestämde oss för att byta till en annan gratisversion och nu har det varit mycket lättare!

Du är såååå
välkommen att kika in till oss på butikvittochbrett.storedo.com
Vi har också lagt in en gadget i höger marginalen där du lätt kan klicka dig in!

Jag har stått för fotograferandet och Alexander har lagt in alla bilder och all information via datorn i butiken.
Ser ni så koncentrerad han är på sin uppgift (eller var han kanske liiiite less när jag kom på ännu en grej som vi kunde lägga ut i shopen :-))
Det har varit massor av jobb, men vi är så glada över att vi har kommit så här långt och jag är så oändligt tacksam över att jag fått (och får ett litet tag till) ha Alexander med mig i butiken.
Det skulle ha känts som att bestiga Mount Everest om jag skulle ha gjort allt det här jobbet själv och eftersom jag aldrig haft en önskan om att bestiga sådana hiskeliga berg så hade det här jobbet aldrig blivit gjort om jag inte haft min älskade sons hjälp!!

Så nu känns det som om vi är ganska kompletta med butiken i Hallstahammar, webshopen på storedo, den här bloggen och så facebook där vi gör ett inlägg om vad som händer i butiken varje vardag då vi har öppet.

Just nu känner jag mig väldigt glad över allt vi gör, och har gjort. Det känns spännande att fortsätta jobba på att få butiken och utbudet att växa.
Är medveten om att jag är väldigt privilegierad som får jobba med något som ger mig så mycket inspiration och glädje även om det inte alltid är en dans på rosor att vara egen företagare!

Nu ser vi fram emot våren då vi kan ställa ut våra vita möbler i solen och ha dörren inbjudande öppen för våra kunder

....och efter veckor av gråa moln och ett evigt småsnöande skiner solen från blå himmel idag. Det får mina livsandar att spritta av glädje...DET HÄR BLIR EN BRA DAG :-)!!!!

Stor kram till er alla där ute i världen!
Birgitta

2 kommentarer:

 1. Heeej i solskenet! Åh, vilken härlig dag vi har idag, bara att njuta.
  Önskar dig all lycka med webshopen, jag vet vilket enormt jobb det är att underhålla den. Nog är det skönt att du har hjälp av Alexander, det underlättar nog en hel del att vara två.
  För mig blev det alldeles för tungt, jag hade ständigt dåligt samvete för att jag inte hann uppdatera men nu har jag hittat en lösning som känns helt ok! Nu är tyngden från axlarna borta, ja, det gäller att hitta en balans.
  Ha en fortsatt fin dag och lycka till!!!
  Kraaam Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utan Alexander - ingen webshop! Fast jag kommer att vara tvungen att ta hand om den själv framöver...får be om hjälp om det blir nödläge :-)
   Kram på dig!
   Birgitta

   Radera