tisdag 22 augusti 2023

"Granar"

 Få inte hickups nu, men jag förbereder för jul :-)

Vi tog egentligen inte hem en massa gamla träplankor från vår Dalagård för att göra bara en "vas" av små ölflaskor utan jag ville prova att göra lite annorlunda granar. Tänkte att jag passar på nu när vi håller på med verandan och alla verktyg från gersåg till spikpistol finns lätt tillgängliga.
Vi har inget bra snickeriutrymme inomhus med värme så att kunna stå ute i solen är så skönt.....och visst kan man väl tillverka granar även om det fortfarande är sommar? 

Är så stolt också för de här har jag snickrat till helt själv! Behövde bara få maken att visa mig hur kap/gersågen fungerade så jag inte riskerade att bli av med ett finger eller två, sen tog det inte lång stund förrän två granar var färdiga.

Till vintern ska de få en lysande ljusslinga och jag vet många ställen de skulle platsa på så jag ska nog göra flera. Perfekt jobb för mig! Fort går det och lätt är det......förutom att det är helt gratis material :-)

Ha en fin kväll! 
Här började det alldeles nyss ösregna och åskan mullrar, men det gör det bara ännu mysigare att kura inne i favoritfåtöljen.

Kram
Birgitta


2 kommentarer:

  1. Snyggt jobbat. Du är ute i god tid. Kram Anki

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha....ja, visst är jag ute i god tid? :-)
      Kram till dig Anki.
      Birgitta

      Radera