lördag 4 december 2021

4 månader

Nääääeeee Rambo. Det där är väl ändå inte en av dina leksaker?!

Va....vad menar du? Den stod ju bara där och har väldigt goda snören att tugga på.

Föresten är det inte bara snörena som är goda. De här kanterna går inte av för hackor de heller. Perfekta att tugga på när det kliar i tandköttet ju!

Och.....du kan väl inte mena att jag ska vara så duktig att jag gör mina behov ute, har slutat att vansinnesbita er i händerna, slukar min mat med god aptit, växer så det knakar, ALLTID är glad och social OCH så ska jag kunna låta bli något som är så roligt att tugga på? Nån måtta får det väl ändå vara!!

Ha ha ha.....okej du vinner! Husse får skylla sig själv när han inte stoppar undan sina kängor. Det är ju verkligen som att säga Varsågod till en liten valp som blev 4 månader gammal igår och ännu inte bryr sig så mycket om vad som är hans eller vårt :-)

Ha en fin lördag.....här ska det firas födelsedag. Husse fyller år idag. Hipp Hipp Hurraaaa för honom <3

KRAM från
Birgitta och Rambo




 

4 kommentarer:

  1. Hihihi. . . ja valpar tycker om det mesta. . . snören & skor står nog överst på menyn. . .plus en och annan strumpa!!! :-) Men de blir kräsnare med åren. . . och menyn byts ut! :-)
    Grattis både till 4 mån och födelsedag!
    Trevlig Helg
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar vara noga med att ställa skor och stövlar i tvättstugan för om jag glömmer det hör jag direkt hur en liten valp på snabba tassar börjar släpa med sig det begärliga bytet till hundbädden för att använda att gnaga på. Detsamma gäller sockorna, handskarna och allt med fransar, Rambo älskar fransar.....och hår :-)
      Maken är grattad och idag blir det en lugn andra advent. Kramar till dig!
      Birgitta

      Radera
  2. Fattar ju vem som helst att husses ingådda kängor smakar mumma! Jaa, vilket sjå det är med valpar. Men tiden går fort, bara de fått nya tänder blir det bättre. Och vips är de både rumsrena och samarbetsvilliga.

    Synd att det är en bit att åka, hade varit kul att ses irl!

    Allt gott till hela familjen!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det en dryg vecka sedan Rambo sist använde husets golv som toalett, så det går åt rätt håll. Längtar efter att lägga tillbaka mattorna, det känns lite tomt och kalt utan dem, men vi får vänta lite till så inte mattorna blir den nya toaletten.....för att inte tala om att köksmattan snart skulle ha avgnagda fransar :-)
      Valptiden går verkligen fort, det gäller att njuta av varje dag för han är en underbar liten gose!
      Önskar dig en riktigt bra bokförsäljardag idag.....och ja, det är synd att det inte är närmare till Falun!
      Varma kramar
      Birgitta

      Radera