fredag 30 april 2021

Sista dagen!

Sista dagen i april....snart kan vi sjunga SKÖNA MAJ VÄLKOMMEN......:-)

Både maken och jag har fått vår första dos vaccin. Nu väntar jag bara på att kurvorna över antalet corona smittade i Sverige ska dyka rätt neråt och att folkhälsomyndigheten släpper på restriktionerna. Det finns sååååå mycket jag längtar efter att göra och då handlar det inte i något fall om att sitta i soffan här hemma!!!

Ha en härligt fin valborgsmässoafton!

KRAM

Birgitta
 

8 kommentarer:

  1. Har också fått första vaccinsprutan och är inne på fjärde veckan till nästa, den lär nog dröja. Tycker som alla andra att det ska bli skönt att "öppna upp". Jag har träffat och kramat barnbarn. Har inga åldriga föräldrar att oroa mig för. Handlat på "säkra" tider. Inte firat födelsedagar med mycket folk. Jul och påsk med "lilla" familjen. Varit ute ännu mer än vanligt. Fikat med vänner utomhus. Längtar efter middagar med vänner och bara sitta, äta gott, prata inne i värmen. Resa utomlands är inte att tänka på ännu. Kanske till äldsta barnbarnet i Köpenhamn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fick en tid för nästa dos redan då jag fick den fösta så 8/6 ska jag dit igen. Längtar så efter att kunna släppa den där oron av att smitta. Klart att jag inte vill bli smittad själv heller, men att smitta andra har känts ännu värre! Vi har levt så restriktivt vi har kunnat och ibland har det tärt att känna sig så låst, men det har bara varit att hålla i och hålla ut hur mycket man än längtar efter något annat så jag hoppas vi snart får lite mer frihet igen! Ha en härlig dag!
      Birgitta

      Radera
  2. Nej nu har vi suttit klart i soffan för ett bra tag framöver. Mooot våren och mooot mer frihet!

    Glad maj till dig också!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så.....mooot våren och friheten :-) Önskar dig en soligt härlig dag!
      KRAM Birgitta

      Radera
  3. En tanke som slår mig är att pandemin verkligen fått upp ögonen för hur vissa av oss lever - varje dag... Dvs ensamma, utan vare sig besök av barn/barnbarn/grannar/vänner/släkt. Faktum är att självmorden minskat under pandemin (mycket gissar jag för att alla sitter "i samma båt")..Något att betänka...
    Skorpan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pandemin har verkligen varit en källa till tankar och förståelse på många plan.....inte minst i förståelsen över hur mycket vi betyder för varandra i stort och i smått. Allt gott till dig Skorpan! Kram
      Birgitta

      Radera
  4. Ja, vem längtar inte efter vaccination och 0-statistik, nu får det vara nog....
    Grattis till vaccination :)
    Ta hand om dig! Kram Christina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förra året verkade det som om vårens och sommarens värme hjälpte till att sänka smittan.....förutom att vi då också har lättare att umgås utomhus. Sen hoppas jag att vaccinationerna gör att smittspridningen INTE tar fart till hösten igen! Vi håller tummarna för det!!! Kram till dig!
      Birgitta

      Radera