måndag 5 april 2021

Nääääe!

 Tänk att det ska vara så frustrerande varenda gång med vårens bakslag. Tittade ut i morse när jag vaknade och såg att hela trädgården var alldeles fluffigt vit. Vaaaa i sjutton?! Ville bara krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet!.....meeeeen, det är bara att gilla läget och hoppas det töar fort!

Tänker inte gå ut och fota vinterlandskap så här kommer några bilder på buketten som står på den svarta lilla kommoden i hallen. Tänkte köpa gula blommor, men så såg jag den här helt underbara rosen som jag bara inte kunde motstå!

Påskliljorna på köksbordet börjar vissna, men de här rosorna bara öppnar sig mer och mer och visar hela sin blomsterprakt......och det passar bra för gula blommor vill jag bara ha precis över påsk....om ens då :-)

Önskar er alla en skön annandag!
Kramar
Birgitta

2 kommentarer:

  1. Samma eländiga väder här igår. . .snön yrde och blåsen ven. . .vad hände!!! Stack inte ut näsan på hela dagen men som tur var lugnade det ned sig på kvällskvisten!
    Härliga färgglada strumpor i ditt förra inlägg som man verkligen blir glad av!
    Ha en fin vecka (förhoppningsvis utan snöyra)!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snön smälte bort ganska fort i solskenet, men attans så kallt det blåste. Det var vinterkläder på igen, för hunden vill ha sina promenader oavsett väder :-)
      Ha en fin tisdag och varm kram till dig!
      Birgitta

      Radera