torsdag 28 mars 2019

Det är som det är!

TACK alla ni som engagerat er i mina bloggproblem både här och via mail!!!
Ni är för gulliga :-)
Nu är jag ju ändå tacksam över att jag kan göra inlägg precis som vanligt och jag kan kommentera på era och andras bloggar. Det är "bara" det faktumet att jag inte längre kan ge er någon respons med ett svar då ni kommenterar här på min blogg......och så är jag ledsen över att några som brukar kommentera här inte längre kan kommentera.
Även om jag inte bloggar för att få en massa kommentarer är det ändå roligt med den där kommunikationen genom kommentarer. Nu kommer den att bli ganska ensidig......inte så mycket till kommunikation när jag inte kan svara......men det är som det är med det :-(
Efter säkerhetsuppdateringen på vår mac dator verkar den se säkerhetsrisker med mina svar.....och den är effektiv med att rensa bort den risken!
Nåja......jag ska luska vidare och se om det finns något jag kan göra, eller så väntar jag på ett mirakel......att det bara fungerar så där helt plötsligt en dag :-)
Idag har det varit en helt enormt fin VÅRDAG här hos oss i Mälardalen.
Jag hoppade i mina joggingskor och tog en rask promenad i solen och värmen efter jobbet. Såååååå skönt!
Och snart är det slut på mars.
Vi puttar fram klockan en timme i helgen, och så släcker vi lamporna under Earth hour och så får vi luras på måndag för då är det 1:a april och vi kliver in i den första riktiga vårmånaden.
Finns egentligen ingenting att hänga läpp för.
Allting löser sig sa han som sket i vasken :-D

KRAM
Birgitta



1 kommentar:

  1. Testar om min kommentar kommer upp! Så synd att du haft trassel. . . men det brukar det bli efter uppdateringar tyvärr! Kanske har det ordnat upp sig nu!
    Härligt att det är 1:a april i morgon o att vi går mer o mer in i våren. . . . men att luras tror jag de flesta har slutat med! Kanske är det annorlunda i skolan?
    Ha en fin vecka!
    Kram

    SvaraRadera